Kuřecí játra uvaříme ve vývaru nebo ve vodě doměka (asi 10 min.), scedíme a dáme do mixéru. Přidáme vejce a trochu vývaru a rozmixujeme najemno. Mezitím na másle osmahneme cibulku dozlatova a přidáme ji k rozmixovaným játrům. Vše dochutíme solí a pepřem a znovu rozmixujeme.
2
Doporučuji udělat dvojnásobnou dávku, protože na kuchaře nezbyde!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
jiri hamtil
|31. 1. 2009 10:58
pridal jsem trochu provensalskeho koreni a je to vyborne
jitka
|30. 6. 2006 09:57
Dělala jsem včera,jen jsem přidala i trochu sádla,krásně se to spojí a maže. výborná.
Marsí
|22. 6. 2006 09:27
Přesně Věrko..Marsí je také nadšená....:o))))
Věra
|20. 6. 2006 15:14
Jak tak čtu příspěvky, našla jsem si tu Kuřecí játrovku, to je teda bomba, musí to strašně dobrý, letím pro játra, myslím, že Mársí bude nadšená taky :-))
Zdena z JM
|28. 4. 2006 06:33
Vynikající na svačinku pro celou rodinu.Lepší a zdravější,než kupované paštiky.Dávám 1.