Od kdy se dělá játrová omáčka z drobů?Vždycky jen z jater!Žádné krky,žaludky a srdce!To máte špatně definovanou ingredienci.
já játra nejím, ale rodina se olizovala až za ušima. Málem mi nezůstalo ani pro ně na večeři :-)
Mňamka, doporučuji tento recept.
Moc dobré, velice nám to chutnalo. Měla jsem pár žampionů a skvěle se do směsi hodí :-)
Super mňamka :-) , hlavně rychlá.Mouka ani není potřeba,bohatě stačila na zahuštění jen smetana.Všem doporučuji určitě vyzkoušet.
úplně suprvý , měl jsem to s chlebem a zapil pivem chlapská sváča.
Nedávejte mouku je to pak moc kalorický stačí ta smetana je to výborný neni potřeba to být husté :-)
a ja to snedl a prezil ,,moje manzelka vubec nezna tyhle exoticke veci diky nechalo se to jist
Paní Aleno, souhlasím i 12% stačí.
Výborné. Máme kuřecí játra rádi a tohle byla vítaná a vynikající variace... Díky.
Vařila jsem včera, trochu pozměnila postup - orestovaná játra zapráším moukou, osmahnu a zaleju smetanou 12% - ta bohatě stačí. Jinak vše podle receptu, byla to játrová změna a velmi dobrá. P.S. Mouku v jídle povařím vždy alespoň 10 min na mírném ohni za občasného zamíchání.
Jano souhlasím s Vámi, já povařím omáčky i polévky tak dlouho, až se jakoby objeví tuk na povrchu, nevím jak to popsat lépe.
No,moc se mi ten recept líbí,játra jsou celkem levná záležitost,ale nevím,minutu povařit mouku?Není to málo?Z nepovařené mouky mne pálí žáha a mouka na povaření potřebuje více času,ne?