• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí játra se smetanou
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí játra se smetanou

autor: Pavel Jaroš
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí játra se smetanou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g kuřecí játra
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • olivový olej
    • pálivá paprika
    • pepř mletý
    • sůl
    • 1
      kelímek smetana 33%

Postup přípravy receptu

1
Jemně nakrájený česnek a cibuli necháme zpěnit na oliv. oleji. Přidáme očištěná a na nudličky nakrájená játra, prudce osmahneme, okořeníme špetkou pálivé papriky a pepřem. Stáhneme plamen a necháme 3-4 minuty restovat.
2
Poté zalejeme játra smetanou, necháme provařit do zhoustnutí, osolíme a podáváme...
3
Příloha: Hranolky, rýže nebo jen pečivo se zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

Kuřecí játra na olivách a víně

Kuřecí játra na olivách a víně

Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavel Jaroš
    Pavel Jaroš | 7. 12. 2015 14:24

    Z receptu jsem odstranil mouku, která tam byla nesmyslná.

  • Andrea | 24. 8. 2014 08:20

    Od kdy se dělá játrová omáčka z drobů?Vždycky jen z jater!Žádné krky,žaludky a srdce!To máte špatně definovanou ingredienci.

  • Ajaxx1 | 23. 8. 2014 11:36

    já játra nejím, ale rodina se olizovala až za ušima. Málem mi nezůstalo ani pro ně na večeři :-)

  • Daisy_1030 | 19. 1. 2014 11:25

    Mňamka, doporučuji tento recept.

  • Terka | 5. 1. 2014 18:55

    Moc dobré, velice nám to chutnalo. Měla jsem pár žampionů a skvěle se do směsi hodí :-)

  • Kuthánci-Jílové | 26. 7. 2013 12:33

    Super mňamka :-) , hlavně rychlá.Mouka ani není potřeba,bohatě stačila na zahuštění jen smetana.Všem doporučuji určitě vyzkoušet.

  • Richard | 14. 2. 2013 12:47

    úplně suprvý , měl jsem to s chlebem a zapil pivem chlapská sváča.

  • Petra | 5. 2. 2012 21:47

    Nedávejte mouku je to pak moc kalorický stačí ta smetana je to výborný neni potřeba to být husté :-)

  • Jany | 16. 4. 2011 12:36

    a ja to snedl a prezil ,,moje manzelka vubec nezna tyhle exoticke veci diky nechalo se to jist

  • Pavel Jaroš | 27. 8. 2009 15:19

    Paní Aleno, souhlasím i 12% stačí.

  • Jana Kamlerová | 29. 5. 2009 14:03

    Výborné. Máme kuřecí játra rádi a tohle byla vítaná a vynikající variace... Díky.

  • Alena Tesařová | 3. 7. 2008 11:27

    Vařila jsem včera, trochu pozměnila postup - orestovaná játra zapráším moukou, osmahnu a zaleju smetanou 12% - ta bohatě stačí. Jinak vše podle receptu, byla to játrová změna a velmi dobrá. P.S. Mouku v jídle povařím vždy alespoň 10 min na mírném ohni za občasného zamíchání.

  • Věra z DC | 1. 7. 2008 13:14

    Jano souhlasím s Vámi, já povařím omáčky i polévky tak dlouho, až se jakoby objeví tuk na povrchu, nevím jak to popsat lépe.

  • Jana Remková | 30. 6. 2008 23:07

    No,moc se mi ten recept líbí,játra jsou celkem levná záležitost,ale nevím,minutu povařit mouku?Není to málo?Z nepovařené mouky mne pálí žáha a mouka na povaření potřebuje více času,ne?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kuřecí játra Olivový olej Pálivá paprika Pepř mletý Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Velikonoční mazanec

Velikonoční mazanec

Švestkový koláč II.

Švestkový koláč II.

Fazolová polévka se zelím

Fazolová polévka se zelím

Houbový kuba II.

Houbový kuba II.

Nepečené trubičky II.

Nepečené trubičky II.

Kávové muffiny

Kávové muffiny

Blesková česnečka s uzeným masem

Blesková česnečka s uzeným masem

Přírodní plátek s fazolkami

Přírodní plátek s fazolkami

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

85
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
42
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
32
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
30
Čertovský mls
Čertovský mls
19
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí játra se smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact