• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí játra "ber nebo běž!"

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 75
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg kuřecí játra
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • oregáno
    • 1
      ks česnek
  • Příloha
    • hranolky
    • okurkový salát

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí játra osolíme, opepříme, přidáme oregáno, utřený stroužek česneku, máslo. Podlijeme trošku vodou a dáme péct do vyhřáté trouby na 220 °C. (Já peču v horkovzdušné tak 20 minut.)
2
Mezitím připravíme hranolky a salát. Je to rychlé a jednoduché.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí játra na olivách a víně

Kuřecí játra na olivách a víně

Kachní játra na cibulce s hranolkami

Kachní játra na cibulce s hranolkami

Drůbeží játra na medu

Drůbeží játra na medu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva | 8. 4. 2014 09:44

    Másla "od oka"

  • Anonym :DDDD | 5. 1. 2013 12:58

    A kolik se tam má dát toho másla? :OO

  • Mára | 9. 12. 2012 18:22

    A kolik másla ?? hm

  • Hanča11
    Hanča11 | 30. 8. 2012 10:26

    Chutnalo nám. :-)

  • JK | 28. 8. 2012 18:31

    Mňamka

  • katerina125 | 25. 8. 2012 16:21

    Výborné doporučuju

  • bejby | 18. 8. 2012 10:43

    je to fakt mnamka,a s tema hranolkama a tatarkou,mnaaaaaaaaaaaam

  • katka ll.
    katka ll. | 21. 2. 2012 17:40

    super rýchlovka¨! přesně toto jsem dnes potřebovala :-P a dokonce je to i mnamka!!!! děkuji

  • wero-nica
    wero-nica | 9. 6. 2011 16:39

    Už jsem je dělala 2krát, patří mezi mé oblíbené. S hranolkama jsou nejlepší..

  • Monika OV | 27. 3. 2011 19:59

    Manžel jedl, jedl, pak se na mne vážně podíval a prohlásil : "Takhle dobrou játru jsem ještě nejedl!" A já dodávám, takhle jednoduše jsem ji ještě nedělala! ;-) ;-) ;-)

  • Simča S.
    Simča S. | 6. 2. 2011 21:39

    Sluníčko, myslím, že Jana Rem. zná pravopis slova "játra", ale tady tou "játrou" naráží na jednoho českého televizního kuchařského umělce, který pravil, že "měkké jatro je lepší než tvrdé játro"..... :-D :-D :-D

  • SlunickoZ | 6. 2. 2011 19:22

    možná by bylo vhodné podívat se do českého pravopisu na slovo -játra- ;-)

  • Simča S.
    Simča S. | 31. 1. 2011 07:54

    Tak já je beru!!! Byly včera a byla mooooc dobrá. Ještě jsem je posypala naťovou cibulkou a k nim majonézu a hranolky,,,, něco tak dekadentně nezdravého a dobrého jsem dlouho neměla :-). No jo, Airan byla a bude zárukou kvality....

  • klap.zobak | 28. 1. 2011 17:35

    Bylo to vynikající..:o)))), patří to k oblíbeným jídlům.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 13. 11. 2010 10:16

    Za 1

  • Jana Remková | 6. 8. 2008 10:44

    Aleno díky!Myslím,že bych si taky tak nějak poradila,šťáva je k rýži třeba,jinak by to bylo suché.Ohledně solení,vím,že se nic nepokazí,když posolím až po uvaření játry,ale syn mne naučil,že drůbeží játře sůl neuškodí ani při vaření.Někdy z ní taky dělám čínu a tam jde magi,sůl a já nevím,co všechno a je to taky slané a super.U vepřové játry bych to neriskovala.

  • Alena Tesařová | 6. 8. 2008 08:06

    Pro Janu - když chci tyhle játra podávat s rýží, potřebuji taky šťávičku.Jak jsem psala, peču játra v remosce a když jsou hotové, zapráším je přiměřeně moukou , nechám zasmahnout a zředím vodou. Šťáva jak lupen. Solit až nakonec, je to opravdu lepší.

  • Jana Remková | 5. 8. 2008 20:08

    Terezko,při nejbližší příležitosti vyzkouším,jen musím pak něco vymyslet pro babičku,ona raději jídla s nějakou šťávou,tak snad na pátek,to dělám pro ni půst,vždy něco sladkého.Už mi skoro dochází inspirace,ještě že tady ty recepty máme.

  • Tereza J. | 5. 8. 2008 15:54

    Janka vyskúšaj, ja som ich jedla priamo u autorky receptu, a skutočne nemajú chybu. Ostatne, ako všetky recepty od Airan :)))

  • Jana Remková | 5. 8. 2008 14:14

    Tak koukám tady na ten ohlas na tento recept a jsem unešená tou jednoduchostí a hlavně kladným hodnocením.Budu to muset vyzkoušet,játra máme moc rádi,tak proč ne.Vidím,že je to starý recept z roku 2005,takže nevím,jestli se paní Marta ještě chodí,ale můžu stoprocentně říct,že drůbeží játra se mohou solit hned.

  • Alena Tesařová | 5. 8. 2008 07:12

    Peču v remosce. Je to velmi rychlé a chuťově s oregánem (tím nešetřím) mnohem lepší a výraznější než obyčejně na cibulce.. Velmi nám chutnalo a dávám za jedna.

  • Daniela Šrámková | 13. 5. 2008 08:30

    Vyzkouším udělat z holubích prsou, přijdou mi chutí dost játrům podobná, tak uvidíme :o)

  • Eva J. | 30. 3. 2008 16:38

    Tak jsem to taky vyzkoušela, ale coby studentka na privátě nemám troubu, pánev musela stačit. Nicméně přestože játra nijak extra nevyhledávám, ta kombinace s provensálským kořením a česnekem je skvělá. Játra se asi částečně vrátí do mého jídelníčku. 1*

  • Alena Tesařová | 14. 3. 2008 08:35

    Dobrý recept, pekla jsem v remosce, nikde to neprská. Jen jsem solila až po upečení, aby játra nezhořkla. Dávám za jedna.

  • Simona Roberts | 10. 3. 2008 11:16

    Vyborny recept a libi se mi i povodni story z Balkanu..Taky pridavam provensalske koreni, davam suseny cesnek - hodne, par lzic sladne smetany a bily pepr (to vse promicham v misce) Pecu pak v hodne rozpalene horkovzdusne troube jen tak na plechu. Jatra neztvrdnou, jsou lahodna a nam chutnaji nejlepe s bramborovou kasi, tatarkou a salatem. 1+

  • Anonym | 15. 12. 2007 10:58

    Já také dělám tento recept pravidelně (cca jednou za půl roku-játra ani drůbeží, nejsou podle mne nejzdravější). Recept je rychlý a všem nám chutná. Dávám více česneku. Díky ze recept.

  • Jana | 27. 11. 2007 19:21

    Opravdu nemají chybu a opravdu jsou lepší než restované. Česnekem nešetřte. Díky za recept.

  • Veronika Letková | 15. 9. 2007 13:49

    Dnes jsem teno recept zkoušela. Játra jsem ještě posypala grilovacím kořením. Jako přílohu jsme měli pečené brambory. Jen se po tom zaprášilo. Určitě budeme brzy dělat znovu. Děkuji a dávám za 1:-)

  • Di | 5. 9. 2007 14:34

    V létě jsme zkusila také s králičími jatýrky, byly to stejně vynikající.

  • Ivana | 4. 9. 2007 21:28

    Zrovna jsme dojedli - velké nadšení !Mikrovlnka, 13 min, bez promíchání, provensálské koření a trochu víc česneku..Nejsou hranolky - byly topinky na sucho a rajčata s čerstvou bazalkou. Doporučuji !!!

  • Jana Tomčíková | 5. 8. 2007 12:23

    Moc dobré,dávám za jedna!Játra byla měkkoučká a voňavá.Jídlo připravoval můj manžel, jinak totální "nevařič" a sklidil s ním velký úspěch.Opravdu je to rychlé,jednoduché a chutné jídlo.Jako příoihu jsme měli rýži.

  • Dana Křížová | 14. 7. 2007 08:51

    Tak to byl zážitek!!! Dali jsme tedy více česneku... 4 stroužky a bylo to výborné!!! Co mě především na receptu těší, že se dělají játra v troubě! Když je dělám na pánvi, prská to, "střílí" to, kuchyň bysme mohli malovat..... Tohle bylo úúúúžasný! Dokonce 500g pro nás dva bylo málo, příště uděláme víc!!! :o)

  • Marek Kratochvíl | 19. 5. 2007 13:50

    2 stroužky česneku místo jednoho, v misce v mikrovlnce na 280°C 12 minut, s občasným promícháním - bylo to supr.

  • Eva | 3. 3. 2007 13:47

    tak jsem to dnes udělala, oregano mi chybělo, tak jsem dala provensálské koření, trochu grilovací směsi a trochu saturejky, jinak byl recept opravdu dodržen, jako příloha americké brambory, nepálivé beraní rohy a nemělo to chybu, strašně jsme si pochutnali!!!! Časem udělám zase.

  • J S | 8. 2. 2007 11:42

    Je to moc hutne povedlo se mi to i na to ze mi je 13

  • Ivilen Ivilen | 10. 12. 2006 13:56

    ...:)moc moc veliká dobrůtka ....

  • miro | 9. 7. 2006 23:12

    miesto oregana bazalku a tri struzku cesnaku miesto jedneho. robil som to na panvici, parada ;)

  • Jitka | 31. 5. 2006 14:16

    Moc dobré, dělala jsem dneska po druhé a přidala i to provens. koření a je to lepší než jen samotné oregano. Jinak pekla jsem jen na 150 °C a zpočátku přikryté alobalem a bylo to lepší než minule. Fakt dobrý receptík, děkuji a doporučuji.

  • Anonym | 20. 4. 2006 11:15

    Výborný recept, držela jsem se návodu, jen jsem spěchala tak jsem strčila do mikrovlnky. Na střední výkon 2min promíchala, otočila a další 2 min. Dělala jsem ale jen poloviční porci.Bylo hotové a výborné.

  • Marsí | 4. 4. 2006 11:07

    No zrovna jsem hledala něco na teplou večeři..tak už to mám...

  • Naďa Lhotáková | 2. 4. 2006 20:12

    Strašně nám chutnalo!!!!!!!!Doporučuji!

  • milan | 28. 3. 2006 18:03

    pane frantisku ale vy jste z puvodniho receptu udelal uplne jine jidlo i to vase bylo urcite chutne,ale pokud si budu chtit udelat jatra ber nebo bez tak pouziji puvodni recept,nezlobte se

  • František Hrdý | 6. 3. 2006 21:18

    Pekl jsem v zapékací misce.Vytřel jsem misku palmovým olejem a vysypal krupicí. Promíchal jsem kuřecí játra, tři namačkané stroužky česneku, sůl, pepř, majoránku a trochu italského okření. Nasypal do misky, zakapal olejem a navrch položil pár plátků nivy. Pekl jsem v mikrovlné troubě na střední výkon 20 minut. Mezitím se mi akorát dodělala rýže. Mňam! =)

  • Monika S. | 27. 2. 2006 07:49

    Vyskúšala som, ale nestretlo sa to s úspechom. Nám nechutilo.

  • D K | 20. 2. 2006 11:09

    Vyzkoušela jsem, ale neměla jsem oregáno , tak jsem dala bazalku. Nic neprská jako při smažení, jo to rychlý a dobrý. Dávám za 1.

  • Jana Tekalová | 18. 2. 2006 12:12

    Je to rychlé a chutné.

  • lea nová | 17. 2. 2006 12:53

    ted jsem je dojedla a můžu každému doporučit,je to opravdu lahoda,lepší játra jsem nejedla,jen jsem sy přidala více česneku,

  • Hana Teplárková | 14. 2. 2006 17:58

    Již jsem játřička dělala,nevěřila jsem že neztvrdnou a fakt ne.je to moc dobré,lepší než restované.

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2006 12:36

    Leničko, ani po chlastu neztvrdnú, 90 % cirhóz pečene je spôsobených inou príčinou než alkoholom, napr. víruom - hepatitída a pod. : )))

  • Věra | 14. 2. 2006 12:12

    Lenko neztvrdnou, pokud se jedná o drůbeží, přečti si komentáře z 8.6.2005 na listě č. 5 játra ztvrdnou po chlastu.........

  • Lenka | 14. 2. 2006 12:02

    A já myslela, že když se játra osolí než je tepelně zpracovaná, tak ztvrdne.

  • Otakar Richter | 11. 2. 2006 11:53

    Místou vodou podlévám trochou bílého nebo červeného vína, podle chuti.

  • Blanka | 9. 2. 2006 14:27

    Už jsem tuto dobrotu vařila 2x a nemá to chybu. Super jsou studené na chleba.

  • Vlastimila Vacková | 4. 2. 2006 12:30

    Skvělé papáníčko

  • Anonym | 3. 2. 2006 17:48

    děkuji Airan za fakt skvělý receptík!dala jsem provensálské koření i oregano,cibuli i česnek a nemělo to chybu:o))

  • Al.Mel. | 25. 1. 2006 15:01

    Super. Už jsme měli 2x s provensálským kořením, cibulí a sýrem. Děkuji za recept i rady.

  • Světlana | 25. 1. 2006 13:10

    Nemá to chybu :o)...rychlé, jednoduché, pikantní, místo oregana jsem dala provensál. koření protože mi aroma samotného oregana vadí... :o)

  • Airan | 9. 1. 2006 13:32

    Di, dekuji za tip. Beba, ja maslo nerozpustim, davam jen kousky na jatra, cesnek a oregano zamicham spolu s peprem a soli do jater:-)

  • Di | 9. 1. 2006 08:27

    V tom případě, Airan, použijte jogurt Aktivii od Danone. Připadá mi nejlahodnější a ne moc kyselý. Já s ním často "ředím" majonézu, aby jídlo bylo lehčí a jemnější.

  • beba | 9. 1. 2006 08:25

    Ten cesnak a oregánp sa pridá do rozpusteného masle, alebo na játra ?

  • airan | 8. 1. 2006 23:05

    Di, dekuji, moc jste me potesila:-)) Tu vasi dietni tatarku rada vyzkousim. Taky dekuji vsem za priznive ohlasy, udelali jste mi velkou radost.

  • Di | 8. 1. 2006 11:22

    Paní Airan, to nemá chybu. jednoduché, téměř bezpracné, mnohem lepší než dušené. Místo oregana jsem dala provensálské koření,mám ho raději a oregáno je tam také.Jatýrka jsme jedli s bramborovou kaší a studenou omáčkou na způsob dietní tatarky (jogurt, trochu majonézy, kremžská hořčice, trochu worchestru, nakrájená cibulka, okurky a trochu sterilované papriky).

  • Hanka Vaverková | 7. 1. 2006 18:53

    Je to opravdu skvělý recept!!!! Jelikož miluji zelí a sýr,tak jsem, až byly játra skoro hotové,přidala kysané zelí a až to bylo hotové,posypala jsem to sýrem!!!! Výborné!!!!!! Jen tak dál!!!!

  • Airan | 5. 1. 2006 19:20

    Ester, jsem moc rada, ze chutnalo, ja kvuli detem podavam s bramborovou kasi i kdyz k tomu patri hranolky:-))

  • Ester Š. | 5. 1. 2006 15:36

    Paní Airan, ty játýrka jsou vynikající! Zrovna jsem je dělala a je to teda bašta nad bašty:)Víte, měla sem dilemu, jestli radši nezůstat u klasických játer dušených na cibulce, s tím česnekem jsem si to neuměla představit. Ale kladné reakce tady mě přesvědčili, ať jdu do toho, a nelituju:)Fakt ten česnek a oregáno k játrům krásně jdou.A rýže jako příloha je taky dobrá, sice doporučujete hranolky, ale manžel radši rýži.

  • Libuše Romančíková | 28. 12. 2005 18:21

    Minulý týden jsem koněčně tento recept vyzkoušela přesně podle návodu a musím uznat,že je vynikající.Dělala jsem s hranolkama a tatarkou a všichni jsme si opavdu pochutnali.Zase jeden jednoduchý,rychlý a dobrý recept.Dávám za 1!

  • lenka žilková | 20. 12. 2005 12:40

    Jatýrka moc dobrá i když předem osolená ,neztvrdla.Vyvážená chutˇ,já jsem dala 2 stroužky česneku.Příště přidám i cibuli,pak to bude ještě lepší.Dávám za 1!

  • Zdena z JM | 12. 12. 2005 06:49

    Vynikající,rychlé,jednoduché.

  • vera vydrzelova | 10. 12. 2005 07:00

    Vyborne, ale delala jsem to na panvi a neprskalo, delala jsem to jako rychlovku, pridala trochu cesneku a fakt dobre. Pripada mi, ze zapinat troubu je zbytecne, mela jsem hotovo za 7 minut. Mozna to prskani z panve je tim, ze davate moc oleje?

  • Pavlína Olšová | 27. 11. 2005 15:25

    super super super - víc není třeba dodávat

  • Hana Teplárková | 24. 11. 2005 16:28

    Tak to byl chuťový zážitek,rychle uvařeno,rychle snězeno.

  • renata hladova | 23. 11. 2005 13:26

    vyborne,jednoduche - i pro me nezkusenou kucharku, davam za 1, priste vyzkousim s tim parmezanem,

  • Irma Hlávková | 23. 11. 2005 13:26

    Vynikající...píšu za 1*...není co dodat...

  • Anonym | 23. 11. 2005 11:52

    Tamaro, odkryte a obcas promichat:-)

  • Tamara | 23. 11. 2005 10:34

    Hledala jsem recept s játrou, tento mě zaujal. Jen mi řekněte, pečou se přikryté nebo odkryté?

  • Airan Novakova | 22. 11. 2005 15:27

    Mila Marie, ja je nekrajim a DRUBEZI jatra se pred upravou klidne muzou posolit:-)) Co se tyce alkoholu, po nem pry opravdu tvrdnou:-))))))

  • Marie | 22. 11. 2005 14:55

    Ta játra se nějak pokrájí? nebo se dávají na pekáč celá.A co ta sůl, po ní přece játra před úpravou tvrdnou nebo to jen po alkoholu?

  • katka Kopečková | 22. 11. 2005 10:34

    super, dneska som ich urobila a mám pocit, že zjem sama celý pekáčik.....:))

  • Anonym - Milka | 20. 11. 2005 17:35

    Oběd byl výborný. Většinou mě odradilo u přípravy jater prskání z pánve. V troubě je úprava super. Budu používat častěji. Díky!!!

  • Alia | 20. 11. 2005 09:03

    Vyborne, delam uz dlouho. Je to vyborne i z krutich jater.

  • Josef Vaněk | 19. 11. 2005 13:34

    Konečně také něco jiného, já je buď dělám restovaná nebo smažená. Vyzkouším v nejblyžší době.Děkuji

  • Airan Novakova | 18. 11. 2005 14:56

    Dominiko, z veprovych jsem nezkousela, mam obavy ze to nebude ono.

  • dominika doležalová | 18. 11. 2005 12:52

    Můžu to udělat i z vepřových?Myslím, že jich mám v lednici zrovna půl kila.Děkuji

  • Anonym | 16. 11. 2005 21:37

    Našla jsem recept na zítřejší oběd, játra už jsme dlouho neměli.Díky za nápad, v troubě jsem je ještě nepekla. Napíšu jak chutnaly

  • Airan Novakova | 16. 11. 2005 14:50

    Jsem rada, ze vam chutnalo, potesi me to, diky:-))

  • Gabriela B | 16. 11. 2005 12:24

    Rychlé a výborné. Játra jsem osolila před pečením a neztvrdla. Bylo to výborné.

  • Gabi | 5. 11. 2005 09:31

    recept je výborný!! Přítel si moc pošmáknul. a játra opravdu nestvrdnou. moc chutné.

  • Dana Vorlová | 9. 8. 2005 09:20

    U kuřecích jater nevadí, že jsou nasolená!!! Neztvrdnou. Jinak recept je výborný a chutný

  • radka.ukecana | 1. 7. 2005 12:11

    Je to vyborné přidala jsem tam ještě harmoniji chutí a ted si mlaskame všeci

  • radka.ukecana | 1. 7. 2005 10:33

    ahojky právě zkouším ten recept a uvidím jak semi povede

  • Airan Novakova | 10. 6. 2005 14:45

    Ahoj Renato, klidne vyzkousim, parmezan mam rada:-)

  • Marta | 10. 6. 2005 10:46

    Naučila jsem se je dělat tak, že je nejprve orestuju, a potom už klidně osolím. Ale hlavně nesolím na prkýnku!

  • Alena | 10. 6. 2005 09:34

    Myslím, že nemáte pravdu Marto, opravdu jsem slyšela i vyzkoušela, že solit drůbeží játra během vaření nevadí. Sůl vadí pouze u vepřových a hovězích jater.

  • Marta | 10. 6. 2005 06:18

    Anonyme, Vaše játra ztvrdnou po chlastu, ale vaříme-li játra hovězí,vepřová, drůbeží, solíme vždy až po uvaření. Jinak opravdu tvrdnou! Asi tedy nevíte, jak chutnají játra, když je osolíte až po uvaření!Někdy to vyzkoušejte!

  • Renata Bratislava | 9. 6. 2005 21:56

    Ahoj Airan u nas sa tato pečienka robi už dlhe roky a je pravda že su vynikajuce.ja ale na koniec pridavam na ne nastruhany parmezan len aby sa roztopil odporučam vyskušať

  • Anonym | 9. 6. 2005 19:39

    Martino, játra ztvrdnou po chlastu:o)

  • Alojs Ježek | 8. 6. 2005 20:02

    Dnes jsem si je udělal k obědu a ještě teď funím.Je to dobrůtka ale hlavně se musí ta balkánská mňamka zalít řádně českým pivem.Díky za nápad.

  • Airan Novakova | 8. 6. 2005 12:11

    Kureci jatra neztvrdnou, delam to uz leta:-)) Hlavne je neprepect, pak jsou moc sucha!

  • Martina Bokrová | 8. 6. 2005 09:18

    A neztvrdnou potom játra,když se osolí?

  • Alojs Jezek | 7. 6. 2005 17:09

    BERU !!!

  • Airan Novakova | 7. 6. 2005 16:56

    Ten nazev se take vaze k jedne hospodske prihode. Za mlada jsme vyrazeli casto s manzelem na tury po Balkane a jednou jsme hladovi jako vlci narazili na hodpodu nevalneho vzhledu. Byli jsme ale mile prekvapeni zamastenym jidelnim listkem - bylo tam od bifteku na francouzky spusob po grilovanou kotletu se zampionovym salatem. Objednali jsme si zrovna to a presne za 20 minut hospodsky prinesl vonava pecena jatyrka s hranolkama. Ohradili jsme se, ale cisnik opet nam predhodil jidelni listek, kde na konci stalo: Pokud jste se rozhodli si neco z toho objednat spletli jste si podnik, ale zato nabizime skvela pecena jatyrka "ber nebo bez" Musim podotknout ze nejen jsme si na tom pochutnali ale jeste od srdce zasmali.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hranolky Kuřecí játra Okurkový salát Oregáno Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečená zelenina

Pečená zelenina

Rybízový koláč IV.

Rybízový koláč IV.

Americká kukuřičná polévka

Americká kukuřičná polévka

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Jablečné (mini) palačinky

Jablečné (mini) palačinky

"Chlupačky" - zapékané chlupaté knedlíky s masem

"Chlupačky" - zapékané chlupaté…

Bramborovo-žampionová polévka se špenátem

Bramborovo-žampionová polévka se…

Krémová kukuřičná polévka

Krémová kukuřičná polévka

Pórková polévka se slaninou I.

Pórková polévka se slaninou I.

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

106
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
82
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
75
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
73
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…
72
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Kuřecí guláš s fazolkami
Kuřecí guláš s fazolkami
Kuřecí gyros harmonika - grilovaná
Kuřecí gyros harmonika - grilovaná
Kuřecí jáhlové rizoto
Kuřecí jáhlové rizoto
Kuřecí játra na olivách a víně
Kuřecí játra na olivách a víně
Kuřecí jatýrka v košilce
Kuřecí jatýrka v košilce
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka
  • Recepty.cz
  • Kuřecí játra "ber nebo běž!"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact