• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí holandské řízky
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí holandské řízky

autor: MartinaA.
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí holandské řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 1,25
      kg kuřecí maso mleté
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 250
      g eidam sýr
    • 1
      dl mléko
    • 100
      g sýr niva
    • pepř mletý
    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • hladká mouka
    • ingredience na trojobal

Postup přípravy receptu

1
Mleté kuřecí maso smícháme se sýrama, eidam nastrouháme nahrubo a nivu na jemno. Přidáme česnek, cibuli, vejce, mléko, pepř a tak 3 lžíce hladké mouky. Tvoříme řízečky ve tvaru dlaně a obalujeme v trojobalu. Z tohoto množství cca 10-13 řízků.
2
Podáváme s bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Holandské řízky

Holandské řízky

Holandské řízky s nivou

Holandské řízky s nivou

Holandské řízky - smetanové

Holandské řízky - smetanové

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladapraclovek | 5. 1. 2012 16:25

    No husty.Mnamka!

  • Radka Křížová | 5. 12. 2008 08:58

    pokud se můžu připojit do debaty,tka podle mě určitě teče víc tučný sýr,protože tuk v teple taje,kdežoto bílkoviny maximálně denaturují,ale netečou a sacharidy to samý...množství vody je zhruba stejné,takže to záleží jen na tuku..a můžu potvrdit,že napr.vltavín v trojobalu(30%tuku) se smažil mnohem líp,než camembert (50%tuku)

  • Marie Kyrianová | 4. 12. 2008 23:59

    Kamile,nechápu tvůj komentář. Jaký sýr má tendenci při tepelné úpravě vytéct,ten s menším a nebo ten s vyšším obsahem tuku?

  • Kamil Krybus | 4. 12. 2008 09:42

    Pokud vyjímečně smažím něco se sýrem, používám sýr co nejmenším množstvím tuku. Ten má totiž tendenci při tepelné úpravě z pokrmu vytéci.

  • Di - | 3. 12. 2008 13:27

    Víte Veroniko, nejde jen o pravopis, i když ten je také důležitý. Ale bez toho -D- by to mohlo zlobit při vyhledávání. Jinak prima nápad udělat holandské řízky z kuřecího. Recept jsem objevila jen díky tomu, že Gábina upozornila na ten překlep!

  • Veronika Kuželová | 3. 12. 2008 13:17

    To by nás asi nenapadlo že...Zase se tady koukám hodnotí hlavně pravopis a ne recept co...

  • Gábina H | 3. 12. 2008 09:48

    Zřejmě z názvu vypadlo "d"

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Eidam sýr Hladká mouka Ingredience na trojobal Kuřecí maso Mléko Pepř mletý Sůl Sýr Niva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní čalamáda

Pikantní čalamáda

Ořechová bábovka - ideální na beránka

Ořechová bábovka - ideální na beránka

Pařeznická bramboračka

Pařeznická bramboračka

Karamelové řezy od Gizky

Karamelové řezy od Gizky

Vepřová pečeně s dušeným zelím a jablky

Vepřová pečeně s dušeným zelím a…

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…

Božské bezlepkové cookies

Božské bezlepkové cookies

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Bramborové noky s dušeným špenátem

Bramborové noky s dušeným špenátem

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

66
Smetanový dort s ovocem
Smetanový dort s ovocem
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
18
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
18
Norský dresing na zeleninové saláty
Norský dresing na…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Zpěvák a lékař Marcell o Zrádcích 2: Všichni jsou připravení!

Zpěvák a lékař Marcell o Zrádcích 2: Všichni jsou připravení!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Kuřecí holandské řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact