Maso nakrájíme na nudličky a okořeníme solí, pepřem a grilovacím kořením a restujeme rozpáleném oleji asi na 2 minuty a pak přidáme nakrájenou zeleninu, klobásu a ještě asi 2 minuty promícháváme.
2
Poté zaprášíme mletou paprikou, přidáme kečup, prolisovaný česnek, zalijeme vývarem a krátce podusíme. Rozmícháme solamyl s vodou a guláš dle potřeby zahusíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hospodyňka
|26. 7. 2006 12:59
Paní Jano, jedna věc je zbytečné solení, tuky, cukry, ale druhá věc je aby jídlo mělo chuť a neplnilo jen úlohu neškodného, netučného, neslaného-nemastného plnidla. Vývar nebo bujón z kostky dodá výbornou chuť výpekům, omáčkám a tak podobně. Já jsem dříve taky dávala jen vodu a divila jsem se, proč musím dochucovat. Člověk se učí pořád, třeba taky časem přijdete na chuť chutné stravě.
Jana
|26. 7. 2006 09:36
Pokud vždycky přihodíte nějaký chemický preparát z kostky,mají zřejmě jídla stejnou chuť.Já místo vývaru přidávám vodu.Snažím se také omezovat tuk,přehnané solení a cukr.
Marta Hajkova
|24. 7. 2006 15:51
zadnej vyvar nemusis delat, zkratka prihodis nejakej bujon od magi nebo knoru a je hotovo delam to tak temer s kazdym masem i polevkou
kamva
|8. 5. 2006 20:22
Vývar můžete udělát z kostky. Prodávají se bujony a je na nich návod.
Anonym
|26. 7. 2005 09:52
Omlouvám se, ale taky nejsem profík - solamil rozmícháme s vodou - ale s jakým množstvím? Děkuji
Lucka
|17. 7. 2005 23:36
Vypadá to moc chutně ale já se teprve ucim varit a nevím jak se dělá vývar, prosím poradte mi. Děkuji