• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí guláš II.
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí guláš II.

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí guláš II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g kuřecí maso
    • 120
      g klobása
    • 1
      cibule
    • 100
      g žampiony
    • 100
      g pórek
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 50
      g kečup - jemný
    • sůl
    • pepř mletý
    • grilovací koření
    • česnek
    • 1
      dl vývar
    • solamyl (bramborový škrob)

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky a okořeníme solí, pepřem a grilovacím kořením a restujeme rozpáleném oleji asi na 2 minuty a pak přidáme nakrájenou zeleninu, klobásu a ještě asi 2 minuty promícháváme.
2
Poté zaprášíme mletou paprikou, přidáme kečup, prolisovaný česnek, zalijeme vývarem a krátce podusíme. Rozmícháme solamyl s vodou a guláš dle potřeby zahusíme.
3
Příloha rýže nebo hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Kuřecí guláš na černém pivu s knedlíkem

Kuřecí guláš na černém pivu s…

Kuřecí guláš s fazolkami

Kuřecí guláš s fazolkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hospodyňka | 26. 7. 2006 12:59

    Paní Jano, jedna věc je zbytečné solení, tuky, cukry, ale druhá věc je aby jídlo mělo chuť a neplnilo jen úlohu neškodného, netučného, neslaného-nemastného plnidla. Vývar nebo bujón z kostky dodá výbornou chuť výpekům, omáčkám a tak podobně. Já jsem dříve taky dávala jen vodu a divila jsem se, proč musím dochucovat. Člověk se učí pořád, třeba taky časem přijdete na chuť chutné stravě.

  • Jana | 26. 7. 2006 09:36

    Pokud vždycky přihodíte nějaký chemický preparát z kostky,mají zřejmě jídla stejnou chuť.Já místo vývaru přidávám vodu.Snažím se také omezovat tuk,přehnané solení a cukr.

  • Marta Hajkova | 24. 7. 2006 15:51

    zadnej vyvar nemusis delat, zkratka prihodis nejakej bujon od magi nebo knoru a je hotovo delam to tak temer s kazdym masem i polevkou

  • kamva | 8. 5. 2006 20:22

    Vývar můžete udělát z kostky. Prodávají se bujony a je na nich návod.

  • Anonym | 26. 7. 2005 09:52

    Omlouvám se, ale taky nejsem profík - solamil rozmícháme s vodou - ale s jakým množstvím? Děkuji

  • Lucka | 17. 7. 2005 23:36

    Vypadá to moc chutně ale já se teprve ucim varit a nevím jak se dělá vývar, prosím poradte mi. Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Grilovací koření Kečup - jemný Klobása Kuřecí maso Paprika - sladká Pepř mletý Pórek Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vývar Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

Superrychlý gyros

Superrychlý gyros

Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

Krevety Pil Pil

Krevety Pil Pil

Mléčná žampionová omáčka

Mléčná žampionová omáčka

Jidáše - drobenkové

Jidáše - drobenkové

Jahodová roláda II. - rychle a chutně

Jahodová roláda II. - rychle a chutně

Adžika - zeleninová pasta

Adžika - zeleninová pasta

Krupicová kaše

Krupicová kaše

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

38
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
30
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
25
Mramorovaná vejce
Mramorovaná vejce
22
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
22
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí guláš II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact