Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek, na proužky nakrájenou papriku a na kostičky nakrájené maso. Podusíme, poprášíme hladkou moukou a zalijeme vývarem. Přichutíme solí a pepřem a dusíme do měkka. Pak přidáme feferonku a šálek kečupu nebo protlak a chvilku prohřejeme. Můžeme podávat s brambory nebo s hranolky.
Ještě pro mou omluvu a obhájení kritiky.Nespletli jste si náhodou jisku s kecupem?Ponevac,kdy už bych měl dát do guláše kečup?,tak ho dám do smaženého tovaru.Aby se to poradne propojilo,cestou varu.Tak jako rajský protlak.U nás doma a myslím si i skoro všude v Čechách,dávame jisku ke konci vaření.ŘÍKÀ SE TOMU ZAHUŠŤOVÁNÍ.Jeste jednou se omlouvám ,ale nechápu pozitivní recenze na tento recept.Kdyby někdo chtěl poradit ,napiš tě mi,jsem závodní kuchař.A má manželka,díky tomuto receptu,poslouchala samánegativa.A to mi chtěla udelat radost?sem dyzgrafik děkujeme za hezký večer
Andy
|10. 8. 2013 20:38
Místo kuřete jsem použila vepřové maso a jako přílohu zvolila bramboráčky a bylo to výborné :) Děkuji
tercak
|8. 3. 2012 13:12
s malými úpravami výborný... přidala jsem k tomu ještě cherry rajčata a vynechala feferonku...
Lenka Adamkova
|13. 6. 2007 08:59
Prosim vas tu feferonku celou nebo taky nejak pokrajet?Diky.
Simona
|2. 2. 2007 16:17
Dnes jsem tento gulas varil k obedu, musim uznat ze byl vyborny.