Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a orestujeme na trošičce oleje. Po chvíli přihodíme pokrájený pórek, chvíli společně restujeme. Až je maso měkké, zalejeme smetanami, NESOLÍME, do směsi rozdrobíme nivu a rozehřejeme, tak aby se niva rozpustila. Nakonec vsypeme hrstku bazalky. Jestli je směs řidší, zahustíme troškou solamylu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ladislava staffenová
|8. 4. 2010 08:12
Já takto dělám stehýnka a i krůtí a nikdy nezklamalo, bazalka a niva to je prostě balada
Miroslava Severová
|8. 4. 2010 07:50
Tak takto kuřecí prsíčka se smetanou a sýrem také dělám a do hotového masa se sýrovou omáčkou vmíchám uvařené těstoviny(já vrtule).A nebo je dobré uvařit špagety, dát na talíř a přelít touto masovosýrovosmetanovou směsí.
Dagmar Suchomelová
|7. 4. 2010 22:42
Tuto mňamku jsme si pokaždé objednali na každoroční dovolené v jedné oblíbené restauraci. Šéfkuchař mi prozradil tajemství tohoto vynikajícího jídla. Opravdu stojí za vyzkoušení!