Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Na každý řízek položíme plátek šunky a plátek sýra. Řízky přehneme, strany upevníme párátky, obalíme v běžném trojobalu a smažíme ve vyšší vrstvě tuku.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pedro
|27. 11. 2014 15:06
Lidi vy jste vážně dobytci.. Už se nedivím, proč se nám Čechům přezdívá popelnice Evropy.. Dát do kuřete Eidam s hořčicí a říkat tomu Cordon Bleu? Víte co ten název vůbec znamená? Neřekl bych ani popel, kdyby se tento recept jmenoval Plněné prso, nebo tak něco, ale tohle je ostuda, pak nemá být čecháček přesvědčen o tom, že si debužíruje vyhlášenou gastronomii i když žere jen kuře s eidamem.. ;-) :-D
Moc dobré jídlo,my dáváme dovnitř někdy zepár žampiónků.. :-)
Říčany
|6. 2. 2012 14:44
Tak jsem v sobotu vyzkoušela. Přítel se mohl utlouct. Všeobecně máme rádi plněné kuřecí, ale ta hořčice, ta tomu dodá to správný... Fakt pecka a navíc nenáročné :-*
V sobotu jsem udělala s bramborovým salátem, 5 řízků jsem klasicky obalila a osmažila a dalších 5 jsem smotala a dala zapéct na šlehačce do trouby. Nevím, co bylo lepší, oboje bylo vynikající.
Simča Sládková
|2. 9. 2010 14:50
Dělala jsem dceři k narozeninám a všichni si chválili výborný obídek. Jako příloha byly hranolky, protože je dcera miluje.... vím, nezdravé, ale FAKT DOBRÉ!!! Simča
Zapletalka
|13. 7. 2007 22:29
dávám kečup a naložený ananas na sýr, vynikající
Marie Krejčová
|13. 7. 2007 15:04
Opravdu je to vynikající. A také jsem tam dala broskve. A hlavně rychlé jídlo
Anonym
|22. 1. 2006 18:32
moc dobré a lehké na vaření, což mi vyhovuje
Anonym
|22. 1. 2006 10:01
Místo horstice je lepsi kecup
Naďa
|27. 6. 2005 20:09
..přesně tak postupuju,až na to smažení.Závitky poskládám do zapékací misky,zaleju šlehačkou nebo smetanou a dám péct do trouby.Mňamka,dokonce si myslím,že jsem tenhle recept dala i sem pod názvem Kuřecí závitky.
Alis
|26. 6. 2005 19:39
Vypadá to jednoduše, mám doma Nivu, vyzkouším to s ní a pak se podělím jak to chutnalo
Hana Janů
|21. 7. 2004 18:32
Do náplně jsem přidala ještě plátek oloupané broskve, moc dobré, doporučuji vyzkoušet
Květa Dostálová
|20. 6. 2004 19:48
Jednoduché a dobré
Stáňa Nová
|12. 6. 2004 17:16
Je to rychlé a moc dobré, dávala jsem k bramborovému salátu
Jakub Sima
|18. 5. 2004 06:14
Krome te horcice bych tam dal vse,ale to bude asi tim,ze ja ji moc nemam rad.No zitra se na to vrhnu...