Lidi vy jste vážně dobytci.. Už se nedivím, proč se nám Čechům přezdívá popelnice Evropy.. Dát do kuřete Eidam s hořčicí a říkat tomu Cordon Bleu? Víte co ten název vůbec znamená? Neřekl bych ani popel, kdyby se tento recept jmenoval Plněné prso, nebo tak něco, ale tohle je ostuda, pak nemá být čecháček přesvědčen o tom, že si debužíruje vyhlášenou gastronomii i když žere jen kuře s eidamem.. ;-) :-D
Muze prosim nekdo poradit jakou horcici pouzit?
Tak jsem v sobotu vyzkoušela. Přítel se mohl utlouct. Všeobecně máme rádi plněné kuřecí, ale ta hořčice, ta tomu dodá to správný... Fakt pecka a navíc nenáročné :-*
V sobotu jsem udělala s bramborovým salátem, 5 řízků jsem klasicky obalila a osmažila a dalších 5 jsem smotala a dala zapéct na šlehačce do trouby. Nevím, co bylo lepší, oboje bylo vynikající.
Dělala jsem dceři k narozeninám a všichni si chválili výborný obídek. Jako příloha byly hranolky, protože je dcera miluje.... vím, nezdravé, ale FAKT DOBRÉ!!! Simča
dávám kečup a naložený ananas na sýr, vynikající
Opravdu je to vynikající. A také jsem tam dala broskve. A hlavně rychlé jídlo
moc dobré a lehké na vaření, což mi vyhovuje
Místo horstice je lepsi kecup
..přesně tak postupuju,až na to smažení.Závitky poskládám do zapékací misky,zaleju šlehačkou nebo smetanou a dám péct do trouby.Mňamka,dokonce si myslím,že jsem tenhle recept dala i sem pod názvem Kuřecí závitky.
Vypadá to jednoduše, mám doma Nivu, vyzkouším to s ní a pak se podělím jak to chutnalo
Do náplně jsem přidala ještě plátek oloupané broskve, moc dobré, doporučuji vyzkoušet
Jednoduché a dobré
Je to rychlé a moc dobré, dávala jsem k bramborovému salátu
Krome te horcice bych tam dal vse,ale to bude asi tim,ze ja ji moc nemam rad.No zitra se na to vrhnu...
jednoduché, rychlé, výborné