Mrkev po indicku
Růžičková kapusta po indicku
Pikantní vepřová játra
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
jatra solim na začatku a ještě se mi nestalo že by mi stvrdli :-)
...
Dnes se již játra mohou solit kdykoli, jelikož dnešní sůl obsahujé jód.
Drůbeží játra se mohou solit hned na začátku.Opravdu neztvrdnou,je to vyzkoušené.
Játra se solí až hotová.
Játra se solí až po uvaření jinak jsou tvrdá.Nepatří sůl až nakonec receptu?
Kuře na citronech
Pletýnky, uzly
Ferrero Rocher na plechu
Rafaelo
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Brokolicová polévka bez smetany
Lehké a křupavé vafle
Bramborovo-fazolový salát
Česneková polévka (česnečka) s…
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Halloweenský perník
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem