Mrkev po indicku
Růžičková kapusta po indicku
Pikantní vepřová játra
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
jatra solim na začatku a ještě se mi nestalo že by mi stvrdli :-)
...
Dnes se již játra mohou solit kdykoli, jelikož dnešní sůl obsahujé jód.
Drůbeží játra se mohou solit hned na začátku.Opravdu neztvrdnou,je to vyzkoušené.
Játra se solí až hotová.
Játra se solí až po uvaření jinak jsou tvrdá.Nepatří sůl až nakonec receptu?
Kapr po břeclavsku
Grilovaná kořenová zelenina
Medovo-mléčné kuličky
Špecle se slaninou a žampiony
Pepřový rostbíf
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Extra čokoládové muffiny
Plněná krkovička
Bramborové placky se sýrem po našem
Letní těstoviny
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Lehký levandulový sirup
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…