Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Cuketové křupavé bramboráky
Bramboráky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde jsou ty brambory..? :-D
Opravdu výborné! Je možné i koření trochu pozměnit a udělat ještě pikantnější. :o)
opravdu moc dobre,doporucuji vsem vyzkouset,urcite to stoji za to.
Obdoba "čínských placiček",vzhledem k použitým ingrediencím jsou pikantnější.Velmi dobré a chutné.
je to rychlé,jednoduché a výborné!vyzkoušejte,dobrou chutˇ
Kuřecí játra na olivách a víně
Krkovička jako bramboráková
Plněné ořechy IV.
Sýrovo-šunkové těstoviny
Stracciatella
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Jednoduchá vajíčková pomazánka se…
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Mandle v pánvi pražené
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení