Miluju vaše recepty, těším se na pokračování tohodle vašeho seriálu http://recepty-z-kureciho-masa.cz
vyzkoušela jsem -obrovský úspěch děkuji za recept vyzkoušely i kolegyně v práci všem chutnalo.píši za 1.
Velmi podobné drůbeží cihle.
Já tedy tenhle recept musím pochválit. Dělala jsem ho už víckrát, dávala jsem pokaždé pečící papír a bábovka měla pokaždé veliký úspěch, je opravdu vynikající.
Opět jsem pekla(forma titan ) a tentokrát jsem nahradila kuřecí klasickým mletým masem jako na sekanou ! On je to vlastně takový universalní recept na roládu , sekanou a náplń dle fantasie , ale v té formě (opět lehounce vymazané sádlem ) to super vypadá a žádné tvarování , pomazávání atd.jako kolem sekané či rolády(praskání , vytékení obsahu ).Takže já v titanu a bez pečícího papíru a bez PRÁCE !!!trouba upekla sama !!
no citim se ukrivdena ... nechodi sem jen damy, ale i panove a i deti :))) jinak jedla jsem tento recept, ale nezaujal me natolik, abych ho varila doma ... a hodnoceni se zdrzuju
Mimochodem mi paní Trpkošová minulý týden napsala, že je fota možno posílat na obě adresy, obě stále fungují, takže jak foto@recepty.cz, tak info@recepty.cz by měly být OK. S.
Tak vidím, že místní závistivé dámy opět nezklamaly a pro jistotu ohodnotily za 5. :-)) Někomu na tomto receptu, který obletěl spoustu mailů, něco vadí?
Tak jsem pekla v titanové formě a bez pečícího papíru,formu jsem lehounce vymazala sádlem -pro jistotu - určitě by stačilo i olejem a v poho , krásně jsem bábovku vyklopila , určitě je to rychlejší a jednodušší než vykládat formu pečícím papírem! Měli jsme posezení s přáteli , bábovka slavila úspěch , dávám 1 a doporučuji !
Tento recepta aj s fotopostupom je pod názvom Kuřecí bábovka***neváhejte vyzkoušejte*** na www.mimibazar.cz/recept.php?id=48811.
No malý problém by mohl nastat v tom, že na fóru visí už nějaký ten den informace, že má server Recepty.cz nového majitele a dále je tam uvedeno: "Mé jméno je Lucie Trpkošová a v Mladé frontě dělám produktovou manažerku. Psát mi můžete na info@recepty.cz. Mám celý web a jeho rozvoj na starosti, takže neváhejte a řekněte si, co byste na Receptech rádi našli nebo chtěli změnit. Psala jsem dotaz, kam nově zasílat fota k receptům a bylo mi řečeno, že také na tuto novou kontaktní adresu, tedy info@recepty.cz. Jiná věc je ovšem ta, že bych si nedovolila zaslat k uveřejnění fota, která jsem sama nenafotila, pokud bych k tomu neměla svoleníí autora fotografií. Jsem totiž také často "autor nějaké fotografie" a vadí mi, když svou práci najdu uveřejněnou na cizím webu, nebo dokonce na tiskovině (i to se mi už stalo....PS - také mám k dospozici prezentaci o výrobě kuřecí bábovky, pokud někdo chete, napište mi na e-mail a já ji přepošlu. Ale nebudu foto z ní posílat k uveřejnění.
Poslala jsem fotky na adresu: foto@recepty.cz - pokud nebudou zveřejněny, napište mi na mou adresu hlh@seznam.cz - rádá přepošlu.
Nebo nahrajte obrázky do fotogalerie ;-)
Vážně? A nemohla byste to nějak, prosím, přidat na forum ... Mě by to právě docela zajímalo, jak to vypadá :)
Recept mi přišel mailem, k dispozici je obrázkový postup, jenže tady zveřejnění fotek nějak nefunguje... posílala jsem dvakrát i se žádostí o vyvěšení a zatím nic. :-/
Ty jo, tak tohle určitě zkusim... Ale nejdřív si počkám na tu fotku, abych to viděla .) ... zní to dost pěkně a určitě to bude u nás zase inovace, kterejch neni nikdy dost
Děkuji moc, je to srozumitelné.
Opravdu výborný recept.Pekla jsem ve skleněné formě vyložené pečícím papírem.Místo pažitky jsem dala jarní cibulku a na drobno nakrájenou červenou papriku.
pro Helenu Janíkovou - dělám to podobně jako tady tu bábovku - jen kuřecí prsa ještě podélně rozkrojím, abych vyložila celou formu - syrové nasolím, posypu kořením na pečené kuře, vyložím tím formu, dovnitř dám míchaná vajíčka, do kterých zamíchám červenou steril. papriku, kyselou okurku, hrášek, nakrájenou šunku nebo klobásu, přikryji to masem, které je po stranách, nahoru dám vločky másla a upeču. Nejdřív přikryté alobalem, který po cca 2O minutách odstraním. jestli jsem to nenapsala srozumitelně, ozvěte se.
Prosím, jak je ten recept na ten srnčí khbet. Děkuji
jako Iva dělávám v silikonovým srnčím hřbetu bez papíru, jen vejce dávám míchaná, tohle mi taky přišlo mailem, vypadalo to moc dobře.
Fotku jsem k tomuto receptu sem poslala, zatím ještě není zveřejněná.
Taky jsem to dostala emailem, obrázky vypadají žrádelsky ! Příští týden máme posezení tak se na to chystám! Akorát mi tam trochu zarazil ten pečící papír , je-li doopravdy nutný ? Já dělám roládu jak z kuřecích prsou nebo z mletého (sekaná) do srnčího hřbetu a žádný papír nedávám , v pohodě , nic se nepřipeče ! Proto si myslím , že by snad nemusel být papír ani tady? A ptám se , dělal někdo už něco takového v bábovkové formě ?
Tenhle recept mi poslala kamarádka mailem i s fotkama,vypadá to moc hezky. Časem vyzkouším.