• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kuřecí bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí bábovka

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 22
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí bábovka
Kuřecí bábovka
Kuřecí bábovka
Kuřecí bábovka
Kuřecí bábovka
Kuřecí bábovka
Kuřecí bábovka
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 1
      špetka sůl
    • 250
      g eidam sýr
    • 5
      ks vejce
    • 200
      g slanina
    • pažitka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 6
      ks kuřecí maso prsa
    • 200
      g párky nebo salám

Postup přípravy receptu

1
Do formy na bábovku vložíme pečící papír. Naskládáme osolené a opepřené kousky kuřecího masaa přidáme syrová vejce, nastrouhaný sýr, salám, pažitku a slaninu. Uzavřeme masem a zalijeme všemi zbytky (vejce, salám, sýr, pažitka).

RADA: VIDEO, jak naporcovat celé kuře

2
Dáme péci do trouby na cca 1 hodinu při 250-ti stupních. Přílohu podáváme podle chuti.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Slaná bábovka s fenyklem

Slaná bábovka s fenyklem

Neapolská slaná bábovka (Tortano)

Neapolská slaná bábovka (Tortano)

Slaná bábovka s olivami

Slaná bábovka s olivami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Malýkuchaříček
    Malýkuchaříček | 1. 2. 2013 22:23

    souhlasim :-)) :-))

  • Linhartová Ludmila | 6. 11. 2012 08:49

    Miluju vaše recepty, těším se na pokračování tohodle vašeho seriálu http://recepty-z-kureciho-masa.cz

  • alka.l
    alka.l | 11. 2. 2011 21:54

    mnam mnam

  • Renata Paulíková | 28. 10. 2009 21:16

    vyzkoušela jsem -obrovský úspěch děkuji za recept vyzkoušely i kolegyně v práci všem chutnalo.píši za 1.

  • monika ondreickova | 27. 10. 2009 11:17

    Velmi podobné drůbeží cihle.

  • Katka Těhlová | 13. 8. 2009 10:20

    Já tedy tenhle recept musím pochválit. Dělala jsem ho už víckrát, dávala jsem pokaždé pečící papír a bábovka měla pokaždé veliký úspěch, je opravdu vynikající.

  • Iva Pěnkavová | 17. 7. 2009 12:37

    Opět jsem pekla(forma titan ) a tentokrát jsem nahradila kuřecí klasickým mletým masem jako na sekanou ! On je to vlastně takový universalní recept na roládu , sekanou a náplń dle fantasie , ale v té formě (opět lehounce vymazané sádlem ) to super vypadá a žádné tvarování , pomazávání atd.jako kolem sekané či rolády(praskání , vytékení obsahu ).Takže já v titanu a bez pečícího papíru a bez PRÁCE !!!trouba upekla sama !!

  • Frantiska :) | 15. 6. 2009 11:52

    no citim se ukrivdena ... nechodi sem jen damy, ale i panove a i deti :))) jinak jedla jsem tento recept, ale nezaujal me natolik, abych ho varila doma ... a hodnoceni se zdrzuju

  • Simča Sládková | 15. 6. 2009 11:21

    Mimochodem mi paní Trpkošová minulý týden napsala, že je fota možno posílat na obě adresy, obě stále fungují, takže jak foto@recepty.cz, tak info@recepty.cz by měly být OK. S.

  • Hana Lorencová | 15. 6. 2009 10:47

    Tak vidím, že místní závistivé dámy opět nezklamaly a pro jistotu ohodnotily za 5. :-)) Někomu na tomto receptu, který obletěl spoustu mailů, něco vadí?

  • Iva Pěnkavová | 15. 6. 2009 09:51

    Tak jsem pekla v titanové formě a bez pečícího papíru,formu jsem lehounce vymazala sádlem -pro jistotu - určitě by stačilo i olejem a v poho , krásně jsem bábovku vyklopila , určitě je to rychlejší a jednodušší než vykládat formu pečícím papírem! Měli jsme posezení s přáteli , bábovka slavila úspěch , dávám 1 a doporučuji !

  • Zora Manasová | 11. 6. 2009 21:31

    Tento recepta aj s fotopostupom je pod názvom Kuřecí bábovka***neváhejte vyzkoušejte*** na www.mimibazar.cz/recept.php?id=48811.

  • Simča Sládková | 11. 6. 2009 08:17

    No malý problém by mohl nastat v tom, že na fóru visí už nějaký ten den informace, že má server Recepty.cz nového majitele a dále je tam uvedeno: "Mé jméno je Lucie Trpkošová a v Mladé frontě dělám produktovou manažerku. Psát mi můžete na info@recepty.cz. Mám celý web a jeho rozvoj na starosti, takže neváhejte a řekněte si, co byste na Receptech rádi našli nebo chtěli změnit. Psala jsem dotaz, kam nově zasílat fota k receptům a bylo mi řečeno, že také na tuto novou kontaktní adresu, tedy info@recepty.cz. Jiná věc je ovšem ta, že bych si nedovolila zaslat k uveřejnění fota, která jsem sama nenafotila, pokud bych k tomu neměla svoleníí autora fotografií. Jsem totiž také často "autor nějaké fotografie" a vadí mi, když svou práci najdu uveřejněnou na cizím webu, nebo dokonce na tiskovině (i to se mi už stalo....PS - také mám k dospozici prezentaci o výrobě kuřecí bábovky, pokud někdo chete, napište mi na e-mail a já ji přepošlu. Ale nebudu foto z ní posílat k uveřejnění.

  • Hana Lorencová | 10. 6. 2009 22:42

    Poslala jsem fotky na adresu: foto@recepty.cz - pokud nebudou zveřejněny, napište mi na mou adresu hlh@seznam.cz - rádá přepošlu.

  • Lada Kovářová | 10. 6. 2009 22:19

    Nebo nahrajte obrázky do fotogalerie ;-)

  • niobe nightingale | 10. 6. 2009 21:47

    Vážně? A nemohla byste to nějak, prosím, přidat na forum ... Mě by to právě docela zajímalo, jak to vypadá :)

  • Hana Lorencová | 10. 6. 2009 18:32

    Recept mi přišel mailem, k dispozici je obrázkový postup, jenže tady zveřejnění fotek nějak nefunguje... posílala jsem dvakrát i se žádostí o vyvěšení a zatím nic. :-/

  • niobe nightingale | 10. 6. 2009 17:56

    Ty jo, tak tohle určitě zkusim... Ale nejdřív si počkám na tu fotku, abych to viděla .) ... zní to dost pěkně a určitě to bude u nás zase inovace, kterejch neni nikdy dost

  • Helena Janíková | 10. 6. 2009 11:01

    Děkuji moc, je to srozumitelné.

  • Lenka Čadilová | 8. 6. 2009 10:45

    Opravdu výborný recept.Pekla jsem ve skleněné formě vyložené pečícím papírem.Místo pažitky jsem dala jarní cibulku a na drobno nakrájenou červenou papriku.

  • A B | 6. 6. 2009 12:50

    pro Helenu Janíkovou - dělám to podobně jako tady tu bábovku - jen kuřecí prsa ještě podélně rozkrojím, abych vyložila celou formu - syrové nasolím, posypu kořením na pečené kuře, vyložím tím formu, dovnitř dám míchaná vajíčka, do kterých zamíchám červenou steril. papriku, kyselou okurku, hrášek, nakrájenou šunku nebo klobásu, přikryji to masem, které je po stranách, nahoru dám vločky másla a upeču. Nejdřív přikryté alobalem, který po cca 2O minutách odstraním. jestli jsem to nenapsala srozumitelně, ozvěte se.

  • Helena Janíková | 6. 6. 2009 11:42

    Prosím, jak je ten recept na ten srnčí khbet. Děkuji

  • A B | 5. 6. 2009 20:25

    jako Iva dělávám v silikonovým srnčím hřbetu bez papíru, jen vejce dávám míchaná, tohle mi taky přišlo mailem, vypadalo to moc dobře.

  • Hana Lorencová | 5. 6. 2009 10:23

    Fotku jsem k tomuto receptu sem poslala, zatím ještě není zveřejněná.

  • Iva Pěnkavová | 5. 6. 2009 08:22

    Taky jsem to dostala emailem, obrázky vypadají žrádelsky ! Příští týden máme posezení tak se na to chystám! Akorát mi tam trochu zarazil ten pečící papír , je-li doopravdy nutný ? Já dělám roládu jak z kuřecích prsou nebo z mletého (sekaná) do srnčího hřbetu a žádný papír nedávám , v pohodě , nic se nepřipeče ! Proto si myslím , že by snad nemusel být papír ani tady? A ptám se , dělal někdo už něco takového v bábovkové formě ?

  • Anna Vobroučková | 5. 6. 2009 07:40

    Tenhle recept mi poslala kamarádka mailem i s fotkama,vypadá to moc hezky. Časem vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Kuřecí maso Párky Pažitka Pepř mletý Slanina Sůl Vejce

Jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Jidášky našich babiček

Jidášky našich babiček

Čertovská omáčka

Čertovská omáčka

Anglické zázvorové sušenky

Anglické zázvorové sušenky

Kuřecí kari s rýží

Kuřecí kari s rýží

Hrnková buchta s ovocem

Hrnková buchta s ovocem

Losos (nejen) v bylinkách

Losos (nejen) v bylinkách

Medovníkové kuličky

Medovníkové kuličky

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Jak na bramborovou kaši

Poslední sledované recepty

164
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
129
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
104
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
84
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
78
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Kuřecí (králičí) směs v nádivce
Kuřecí (králičí) směs v nádivce
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí / králičí ragú s hlívou
Kuřecí / králičí ragú s hlívou
Kuřecí balíčky po italsku
Kuřecí balíčky po italsku
Kuřecí barbeque salát
Kuřecí barbeque salát
Kuřecí BBQ kebaby s koriandrovými palačinkami
Kuřecí BBQ kebaby s koriandrovými…
  • Recepty.cz
  • Kuřecí bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact