Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Věra Štroblová
|29. 6. 2009 11:43
Zkusila jsem kuře na zelí v pekárně a je to moc dobré.... dělala jsem i kuře po kanadsku...ze zdejších receptů (s kečupem a cibulí) a taky to nemá chybu. Je to bez práce jen si počkám až pekárna pískne a jdu nakládat na talíř :-))
JANA RUBYOVÁ
|13. 4. 2009 16:11
PROGRAM-PEČENÍ.I NA ZELÍ BY TO URČITĚ ŠLO.
JANA RUBYOVÁ
|13. 4. 2009 16:09
OMLOUVÁM SE ZA CHYBU.TROCHU PODLÍT VODOU.
zdenka supolova
|11. 4. 2009 16:36
A vůbec nepodlévat ani nepolévat v průběhu pečení?
Věra Štroblová
|9. 4. 2009 11:19
Já bych dala program pečení :-)) a pekla až bude měkké třeba i déle. Možná by šlo v pekárně udělat i kuře na kysaném zelí , nezkoušel to někdo ?