• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuře v uzeném těstíčku
Napište svůj komentář k receptu

Kuře v uzeném těstíčku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře v uzeném těstíčku
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 6
      ks kuřecí maso řízek
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      dl mléko
    • 150
      g uzený eidam nastrouhaný
    • 2
      lžička česnek
    • 1
      lžička paprika
    • 1
      lžička sůl
    • 2
      lžička prášek do pečiva
    • 2
      lžíce slunečnicový olej na vymazání

Postup přípravy receptu

1
Vejce rozšleháme s mlékem a moukou, přidáme prolisovaný česnek, papriku, sůl, strouhaný sýr a prášek do pečiva. Do této směsi ihned namáčíme kuřecí řízky a klademe je do pekáčku, který jsme vymastili olejem. Dáme péci do rozpálené trouby. Pečeme při 180 °C.
2
Příloha: bramborová kaše, šťouchané brambory, hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře v těstíčku

Kuře v těstíčku

Kuře smažené v pařížském těstíčku

Kuře smažené v pařížském těstíčku

Kuře v sýrovém těstíčku

Kuře v sýrovém těstíčku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva O. | 4. 6. 2007 08:59

    Včera jsme měli k obědu a moc všem chutnalo. Dělali jsme z kuřecích prsíček s bramborovou kaší a zeleninou oblohou a nemělo to chybu. Navíc příprava je jednoduchá a rychlá.

  • Marie Horáková | 8. 11. 2006 12:40

    Včera jsem dělala k večeři, těstíčko bylo hodně řídké, měla jsem jinou představu, tak jsem řízky spíš zalila, upekla a výsledek byl výborný. Byly to spíš řízky schované v uzeném těstíčku. Určitě budu opakovat, dávám za 1.

  • Martina Veselá | 20. 10. 2006 18:22

    Tak tohle bylo výborné. Dělala jsem již podruhé a tentokrát jsem ještě do těstíčka přidala na velmi malé kostičky nakrájené uzené.

  • Romana | 14. 8. 2006 12:15

    Proč se tam dává ten prášek do pečiva?

  • Jaroslava Oumarová | 23. 5. 2006 07:30

    Pekli jsme s dětmi na kroužku vaření. Ještě jsme namočené kousky obalili v rozdrobených chipsech se slaninovou příchutí a mooooc nám chutnalo. Bylo to příjemně křupavé:-)) Dali jsme si k tomu bagetu rozpečenou s česnekovým máslem, mňam!

  • Jarka L. | 14. 2. 2006 19:14

    Mňamooozus. Dělala jsem z krkovičky a protože jsem potřebovala zužitkovat obyčejný Eidam nepoužila jsem uzený. Ale výsledek byl i tak absolutně skvělý. Z obyčejného jídla se stal sváteční, pro oko zlatavě lahodný a chuťově moooooc výborný oběd a večeře. Opravdu doporučuji!!! Příště zkusím podle originálu s uzeným sýrem. A to bude asi taky pecka.

  • Markéta | 25. 8. 2005 12:32

    Včera jsem to udělala k večeři..původně jsem vůbec nechtěla jíst, ale tohle bylo naprosto božské, takže jsem neodolala. Doporučuju!!! Skvělé!!!

  • Alena Hanusová | 22. 8. 2005 15:23

    Hm...to vypadá báječně! Děkuji. Udělám!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hladká mouka Kuřecí maso Mléko Paprika Prášek do pečiva Slunečnicový olej Sůl Uzený eidam Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocný koláč III.

Ovocný koláč III.

Nedělní jablečný koláč

Nedělní jablečný koláč

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

Cibulačka s celerem

Cibulačka s celerem

Donutky

Donutky

Boloňský guláš na zítra

Boloňský guláš na zítra

Kuře (nejen) na zelí

Kuře (nejen) na zelí

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

Čokoládová babka

Čokoládová babka

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

33
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
30
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
27
Chalupářské poháry
Chalupářské poháry
25
Bazalková pasta / pesto
Bazalková pasta / pesto
25
Cizrnová polévka se žampiony
Cizrnová polévka se…

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Tajemství vyzrazeno! Kubelková odhalila pravdu o Brzobohaté

Tajemství vyzrazeno! Kubelková odhalila pravdu o Brzobohaté

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Robert Redford: V posteli byl nejlepší, ze všeho nejvíce miloval ale samotu!

Robert Redford: V posteli byl nejlepší, ze všeho nejvíce miloval ale samotu!

Ženy.cz Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Blesk.cz Smutek hvězd po smrti Redforda (†89):  Pocta legendě i zlomené srdce

Smutek hvězd po smrti Redforda (†89): Pocta legendě i zlomené srdce

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

  • Recepty.cz
  • Kuře v uzeném těstíčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact