V pečicím sáčku jsem udělala kuře na divoko. Kuře jsem osolila, opepřila, dala trochu podrceného jalovce, pod kůži jsem nacpala plátky slaniny. Svázala jsem běhy k sobě. Dala do sáčku, do kuřete přilila trochu červeného vína a sáček jsem několikrát propíchla. Pekla jsem to na 200°C hodinu a čtvrt, potom jsem sáček rozstřihla a dopekla kůrčičku asi 10 min. Kdo ochutnal, už nechtěl jinak.
Toto je super....at si kazdej rika co chce, :-) ja jeste pridam kousek masla mam rada ten sos z toho....:-)Davam 1
Pekla jsem v sáčku prvně a i když mám k dispozici přímo pečící sáček, mrkla jsem na recepty, protože návod mi připadal "neúplný". Takže já jsem za tento recept ráda, hlavně jsem se konečně dočetla na kolik stupňů a na jak dlouho ho mám dát péct...
Běžte si dát rozemleté sušenky s ořechama :-$ !
Maso připravené v sáčku,nebo v pečící folii máme rádi a NUDA TO FAKT NENÍ.Je jedno jestli je to kuře(dělám porcované),žebírka,kostky vepřového... .Někdo takovou tepelnou přípravu nemusí ani znát,tak proč hned tolik řečí?U nás máme nejraději s čerstvým pečivem a zeleninovým salátem ;-),celé kuře je lepší okořenit den předem ;-) . ...posílám jedničku,protože jsem již několikrát pekl!
No to je teda recept???!! To snad každý na té fólii přece přečte návod ???? Dávat sem tohle?? Začíná to tu být velká nuda !
Sáčik z vrchu 3-4 krát prepychneme ihlou. Prosím dodať do postupu prípravy. Ďakujem O:-) O:-)