• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kuře v pivní omáčce
Napište svůj komentář k receptu

Kuře v pivní omáčce

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 59
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře v pivní omáčce
Kuře v pivní omáčce
Kuře v pivní omáčce
Kuře v pivní omáčce
Kuře v pivní omáčce
Kuře v pivní omáčce
Kuře v pivní omáčce
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 3
      ks cibule
    • sůl
    • česnek
    • 1
      lžíce ocet
    • 6
      lžíce kečup - jemný
    • tuk
    • 0,25
      l pivo světlé
    • pepř celý
    • 4
      ks kuřecí maso čtvrtky nebo stehna

Postup přípravy receptu

1
Porce kuřete opečeme na tuku ze všech stran, osolíme, přidáme několik zrnek celého pepře, rozsekanou cibuli a dusíme asi 15 minut.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Potom rozmícháme pivo s kečupem a octem a vlijeme na kuře. Dáme do trouby a pečeme do měkka. Když je kuře měkké a omáčka zčásti vypečená, přidáme utřený česnek a podáváme s rýží nebo bramborem.

RADA: VIDEO, jak naporcovat celé kuře

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře Huli-Huli

Kuře Huli-Huli

Celerové kuře

Celerové kuře

Fazolkové kuře

Fazolkové kuře

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mim | 7. 4. 2013 11:05

    Moooc dobré

  • Jitka Š. | 5. 8. 2011 15:48

    Dělala jsem králíka a byl výborný, přidala jsem med. Mňamka

  • Mášenka M | 21. 7. 2011 15:07

    Kuřátko bylo výborné.

  • milan | 19. 3. 2011 11:48

    děcka dejte si to, je to super !!!!!!!!!!!!!

  • Islapakova | 9. 1. 2011 14:56

    Dělala jsem z králíka, světlého piva Holby. Nedala jsem ocet, ale lžíci medu a hodnotím 1.Stačí skutečně ze 1/4 litru piva.

  • recepty73
    recepty73 | 4. 1. 2011 18:19

    Česnek jsem přidal už do piva s kečupem... .Kuře jsem na cibuli předpekl rovnou v troubě,pak polil,dopekl a musím říct,že to u nás bylo sice jak v pivovaru,ale bomba bašta.Ti,kdo se tvářili na rýži nevěřícně mi pak záviděli :-P -dobře jim tak ;-) !Určitě zopakuji...

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 4. 1. 2011 13:18

    Výborné.

  • Zuzana Šindlerová | 14. 9. 2010 08:50

    Jednoduché a výborné.

  • martina brunclikova | 22. 6. 2010 19:51

    Výborné..Všem nám to moc chutná.Dávám půl litru piva aby bylo více štávy..hodnotím 1

  • Zdenka Kocmichová | 1. 5. 2010 14:49

    Tak jsem recept trochu změnila neboť jsem doma neměla pivo, ale jen víno.. Bylo to výborné (nedávala jsem hořčici). Příště určitě vyzkouším s pivem. Díky moc za recept, hodnotím za 1.

  • Lenka Pflegerová | 31. 1. 2010 12:30

    Dnes jsme měli k obědu a bylo to výborné. Použila jsem cca 1 kg vykoštěného kuřete, asi 3/4 litru černého piva a 6 lžic medu. Česneku jsem dala celou palici. Malinko jsem to předdělala večer a nechala do druhého dne uležet, pak jsem to druhý den upekla. Chuť je vynikající dávám za 1.

  • Alena Zuskova | 9. 11. 2009 11:21

    skvělé dávám za 1

  • Anonym | 3. 8. 2009 12:57

    Opravdu výtečné! Celá rodinka si pochutnala.Dala jsem víc piva a taky česneku! Dávám 1!!!

  • Šárka Kučerová | 5. 2. 2009 12:38

    Bylo to dobré, jen jsem měla asi dát více pepře a česneku, aby to bylo pikantnější. Příště zkusim přidat med.

  • K. Z. | 3. 1. 2009 12:34

    S přítelem jsme se do toho pustili a bylo to luxusní a výborné, rozhodně doporučujeme!!! :) Už se nemůžu dočkat, až si to dáme zase. :) PS: Dali jsme půl litru černého piva a také med.

  • Radka Kmentová | 8. 11. 2008 15:00

    Ze světlého piva je nejlepší na vaření Kozel.

  • elyzabeth b. | 8. 11. 2008 14:41

    chutnalo nam to:-)

  • Hana Albrechtova | 30. 10. 2008 09:20

    Včera jsem příteli uvařila vaše kuře.Bylo to výborné ale souhlasím s Vladem. Málo štávy. Jinak bych nic neměnila.Dávám za jedna.

  • Vladan M | 25. 10. 2008 18:43

    Výborné kuře - 1A. Dělal jsem ale z půllitru piva,aby rýže nebyla suchá.

  • Silvia Kralovicova | 20. 8. 2008 14:22

    Kura bolo vyborne. Ja som este k cibuli dala podusit 2 nakrajane rajciny a kecupu by som dala trochu menej, je to potom dost sladke a musela som viac prisolit. S ryzou s hraskom to bolo super.

  • Martin Stratílek | 10. 7. 2008 07:50

    Vynikající!!!! Světlé oivo na vařeí nepoužívám, jedině tmavé a zkusil jsem přidat i trochu medu, jak píše Dana Křížová a opravdu to nemělo chybu.

  • Dana Křížová | 13. 3. 2008 13:33

    Bylo to výborné!!!!!!!!!!! Přidali jsme jen med, máme rádi kombinaci medu a piva.... a byl to opravdu skvělé!

  • Alena Schejbalová | 19. 2. 2008 18:41

    Dnes jsem vařila králíka,je to bezva bašta,všichni si pochutnali.

  • Kristýna Šípková | 25. 7. 2007 17:32

    Výborný jídlo, měl jsem ho několikrát a vždycky sem si pochutnal :-P mňam mňam a komu to nechutná, tak nemá chuťový buňky:-) .Jinak je to dobrý i s bramborama i štouchanejma.

  • Jiří | 13. 1. 2007 13:28

    Určitě černé pivo, světlé způsobí onu hořkou chuť

  • Magda | 2. 5. 2006 08:08

    Naši rodinu to zas až tak moc neoslovilo.Přišlo mi to dost nahořklé a aby to bylo k rýži musela jsem přilít vodu aby bylo dost šťávy. Každý má zkrátka jinou chuť.

  • Michaela Atherton | 13. 4. 2006 11:24

    Nebylo by lepsi pouzit misto svetleho piva cerne? Maminka mi rikala, ze svetle pivo je dost horke na vareni. Pritom bych tento recept rada vyzkousela.

  • Kuchařka on-line | 13. 4. 2006 11:16

    Ikonka se nezobrazuje v případě, když nejste přihlášená.

  • Ludmila Chromá | 13. 4. 2006 10:39

    Experti a expertky,jak se to ukládá do oblíbených, vždyť se tady ta kolonka nezobrazuje?????

  • Nilda | 12. 4. 2006 20:47

    Dobré, také jsem dala více česneku

  • Klea xxx | 12. 4. 2006 17:36

    Už jsem ho vyzkoušela,česneku je potřeba víc,navíc jsem zkusila přidat i tymián a opravdu nám moc chutnalo.

  • Jitka | 2. 3. 2006 13:50

    Tak jsem dneska vyzkoušela a celkem nám chutnalo. Akorát příště zkusím dát víc česneku, dneska jsem z opatrnosti dala jen 2 stroužky a nebyl tam moc cítit.

  • Emča | 1. 3. 2006 12:10

    Dělala jsem s bramborovým knedlíkem a bylo to dobré

  • Jitka | 1. 3. 2006 09:40

    Nezkoušel jste to někdo s jinou přílohou? Manžel rýži ke kuřeti nejí.Jinak to vypadá zajímavě.

  • Anonym | 28. 2. 2006 20:04

    Dělala jsem dnes k obědu a moc jsme si pochutnali, recept si zapisuji a zařadím do svých oblíbených

  • Ruth | 18. 2. 2006 13:30

    Teď jsem dojedli a moc nám chutnalo, také jsem přidala hodně česneku, bylo to super

  • Anonym | 12. 10. 2005 17:53

    Mňamka, dávám hodně česneku, to nám chutná

  • Anonym | 11. 10. 2005 20:05

    Máte pravdu je to fakt super, zařadím do oblíbených receptů

  • Zuzana Bugárová | 11. 10. 2005 09:25

    Úplná lahoda.Super

  • Emil Weyr | 13. 5. 2005 19:34

    Výborné...

  • Jana M. | 17. 4. 2005 11:56

    Toto vyborne kure v pivni omacce jsme prave dojedli,ani jsem necekala,ze to bude tak dobre.Fakt vyborne.Doporucuji vyzkouset.Akorat jsem nedala ten ocet,na nej jsem zapomela.

  • Radka | 4. 4. 2005 13:39

    O víkendu jsem to zkoušela (bez kečupu), pouze jsem kuře "opatlala" v hořčici a rozetřeném česneku a bylo to výborné a tak pivní omáčka... mňam!

  • Lubor | 30. 1. 2005 18:38

    Nám také chutná

  • Hanča | 30. 1. 2005 18:37

    Moc nám chutná, někdo dává hodonocení 5, ale je to věc názoru já hodnotím jedničkou a je nás asi víc podle diskuse

  • Misa | 24. 1. 2005 04:40

    Taky nam moc chutnalo. Kure je stavnate a pikantni!!!

  • Anonym | 30. 11. 2004 19:50

    Moc dobré

  • Josef | 28. 11. 2004 23:30

    Výborná úprava nevýrazných mas.Hodí se i pro úpravu králíka. Použil jsem pouze polovinu cibule a nahradil stejným množstvím pórku. Je jemnější než cibule a k dušení jsem použil el."pizza pánev" s pokličkou. Výsledný pokrm byl skvělý. Díky za dobrý recept.

  • Tomáš | 27. 11. 2004 21:52

    Máme s dětmi velmi rádi podlévání pivem téměř jakékoli úpravy masa vyjma snad guláše, různých omáček, kde se to zkrátka moc nehodí atp. Ovšem pepři se poměrně vyhýbáme a když už je chuť na ostré, tak raději feferonku či mletou pálivou papriku. Ono je to i příjemnější - po pepři je dlouho žízeň, papriku zapijete malým množstvím tekutiny a přestane pálit, i nadbytečná žízeň opadne :-)Dobrou chuť!

  • Alice | 25. 11. 2004 18:39

    Dobré

  • Jana | 25. 11. 2004 09:10

    Nic moc

  • Ilona | 23. 11. 2004 19:37

    Vypadá to dobře, hned to zkusím!

  • Míla Kořínková | 11. 11. 2004 23:27

    Pekla jsem na druhý den k obědu, ale už večer jsme si to dali jen tak s chlebem, je to bašta, doporučuju!!!

  • Alis | 30. 9. 2004 19:04

    Radko, máš pravdu, tohle jídlo naše vybíravá rodinka také může

  • Radka | 29. 9. 2004 22:20

    Toto můžeme.

  • Andrea P. | 23. 9. 2004 00:33

    Jedlé...

  • Jano | 17. 9. 2004 12:01

    ...no dobré, ale žiadny kulinársky zážitok, myslím, že raz stačilo

  • Anonym | 9. 9. 2004 22:10

    Hodnotím: JEDNIČKA několikrát podtržená!!!!!!

  • Anonym | 21. 8. 2004 16:19

    V picní omáčce musí být dobrý všechno! :)

  • Eva | 20. 8. 2004 19:54

    Je to vynikající

  • Anonym | 22. 6. 2004 18:37

    Vynikající

  • Květa Dostálová | 20. 6. 2004 19:26

    Výborné, celá rodina si moc pochutnala.

  • Luba | 15. 6. 2004 21:05

    Moc nám chutnalo!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Kuřecí maso Ocet Pepř celý Pivo Sůl Tuk

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohový koláč s citronem

Tvarohový koláč s citronem

Plněné kokosky

Plněné kokosky

Pražský koláč

Pražský koláč

Alsaský jablečný koláč

Alsaský jablečný koláč

Palačinkové řízky s bešamelem

Palačinkové řízky s bešamelem

Kuřecí směs v bramborové kaši

Kuřecí směs v bramborové kaši

Jablečná bábovka - vláčná

Jablečná bábovka - vláčná

Pečené smetanové řízky

Pečené smetanové řízky

Chřest s bešamelovou omáčkou

Chřest s bešamelovou omáčkou

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

43
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
35
Pečené kuře
Pečené kuře
29
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
27
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Mac and cheese s…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Kuře v křenové omáčce
Kuře v křenové omáčce
Kuře v lahodné směsi
Kuře v lahodné směsi
Kuře v parmazánu se salátem
Kuře v parmazánu se salátem
Kuře v rajčatové omáčce
Kuře v rajčatové omáčce
Kuře v rýži a v římském hrnci
Kuře v rýži a v římském hrnci
Kuře v sáčku
Kuře v sáčku
  • Recepty.cz
  • Kuře v pivní omáčce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact