• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kuře v pivní omáčce
Napište svůj komentář k receptu

Kuře v pivní omáčce

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 59
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře v pivní omáčce
Kuře v pivní omáčce
Kuře v pivní omáčce
Kuře v pivní omáčce
Kuře v pivní omáčce
Kuře v pivní omáčce
Kuře v pivní omáčce
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 3
      ks cibule
    • sůl
    • česnek
    • 1
      lžíce ocet
    • 6
      lžíce kečup - jemný
    • tuk
    • 0,25
      l pivo světlé
    • pepř celý
    • 4
      ks kuřecí maso čtvrtky nebo stehna

Postup přípravy receptu

1
Porce kuřete opečeme na tuku ze všech stran, osolíme, přidáme několik zrnek celého pepře, rozsekanou cibuli a dusíme asi 15 minut.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Potom rozmícháme pivo s kečupem a octem a vlijeme na kuře. Dáme do trouby a pečeme do měkka. Když je kuře měkké a omáčka zčásti vypečená, přidáme utřený česnek a podáváme s rýží nebo bramborem.

RADA: VIDEO, jak naporcovat celé kuře

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře Huli-Huli

Kuře Huli-Huli

Celerové kuře

Celerové kuře

Fazolkové kuře

Fazolkové kuře

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mim | 7. 4. 2013 11:05

    Moooc dobré

  • Jitka Š. | 5. 8. 2011 15:48

    Dělala jsem králíka a byl výborný, přidala jsem med. Mňamka

  • Mášenka M | 21. 7. 2011 15:07

    Kuřátko bylo výborné.

  • milan | 19. 3. 2011 11:48

    děcka dejte si to, je to super !!!!!!!!!!!!!

  • Islapakova | 9. 1. 2011 14:56

    Dělala jsem z králíka, světlého piva Holby. Nedala jsem ocet, ale lžíci medu a hodnotím 1.Stačí skutečně ze 1/4 litru piva.

  • recepty73
    recepty73 | 4. 1. 2011 18:19

    Česnek jsem přidal už do piva s kečupem... .Kuře jsem na cibuli předpekl rovnou v troubě,pak polil,dopekl a musím říct,že to u nás bylo sice jak v pivovaru,ale bomba bašta.Ti,kdo se tvářili na rýži nevěřícně mi pak záviděli :-P -dobře jim tak ;-) !Určitě zopakuji...

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 4. 1. 2011 13:18

    Výborné.

  • Zuzana Šindlerová | 14. 9. 2010 08:50

    Jednoduché a výborné.

  • martina brunclikova | 22. 6. 2010 19:51

    Výborné..Všem nám to moc chutná.Dávám půl litru piva aby bylo více štávy..hodnotím 1

  • Zdenka Kocmichová | 1. 5. 2010 14:49

    Tak jsem recept trochu změnila neboť jsem doma neměla pivo, ale jen víno.. Bylo to výborné (nedávala jsem hořčici). Příště určitě vyzkouším s pivem. Díky moc za recept, hodnotím za 1.

  • Lenka Pflegerová | 31. 1. 2010 12:30

    Dnes jsme měli k obědu a bylo to výborné. Použila jsem cca 1 kg vykoštěného kuřete, asi 3/4 litru černého piva a 6 lžic medu. Česneku jsem dala celou palici. Malinko jsem to předdělala večer a nechala do druhého dne uležet, pak jsem to druhý den upekla. Chuť je vynikající dávám za 1.

  • Alena Zuskova | 9. 11. 2009 11:21

    skvělé dávám za 1

  • Anonym | 3. 8. 2009 12:57

    Opravdu výtečné! Celá rodinka si pochutnala.Dala jsem víc piva a taky česneku! Dávám 1!!!

  • Šárka Kučerová | 5. 2. 2009 12:38

    Bylo to dobré, jen jsem měla asi dát více pepře a česneku, aby to bylo pikantnější. Příště zkusim přidat med.

  • K. Z. | 3. 1. 2009 12:34

    S přítelem jsme se do toho pustili a bylo to luxusní a výborné, rozhodně doporučujeme!!! :) Už se nemůžu dočkat, až si to dáme zase. :) PS: Dali jsme půl litru černého piva a také med.

  • Radka Kmentová | 8. 11. 2008 15:00

    Ze světlého piva je nejlepší na vaření Kozel.

  • elyzabeth b. | 8. 11. 2008 14:41

    chutnalo nam to:-)

  • Hana Albrechtova | 30. 10. 2008 09:20

    Včera jsem příteli uvařila vaše kuře.Bylo to výborné ale souhlasím s Vladem. Málo štávy. Jinak bych nic neměnila.Dávám za jedna.

  • Vladan M | 25. 10. 2008 18:43

    Výborné kuře - 1A. Dělal jsem ale z půllitru piva,aby rýže nebyla suchá.

  • Silvia Kralovicova | 20. 8. 2008 14:22

    Kura bolo vyborne. Ja som este k cibuli dala podusit 2 nakrajane rajciny a kecupu by som dala trochu menej, je to potom dost sladke a musela som viac prisolit. S ryzou s hraskom to bolo super.

  • Martin Stratílek | 10. 7. 2008 07:50

    Vynikající!!!! Světlé oivo na vařeí nepoužívám, jedině tmavé a zkusil jsem přidat i trochu medu, jak píše Dana Křížová a opravdu to nemělo chybu.

  • Dana Křížová | 13. 3. 2008 13:33

    Bylo to výborné!!!!!!!!!!! Přidali jsme jen med, máme rádi kombinaci medu a piva.... a byl to opravdu skvělé!

  • Alena Schejbalová | 19. 2. 2008 18:41

    Dnes jsem vařila králíka,je to bezva bašta,všichni si pochutnali.

  • Kristýna Šípková | 25. 7. 2007 17:32

    Výborný jídlo, měl jsem ho několikrát a vždycky sem si pochutnal :-P mňam mňam a komu to nechutná, tak nemá chuťový buňky:-) .Jinak je to dobrý i s bramborama i štouchanejma.

  • Jiří | 13. 1. 2007 13:28

    Určitě černé pivo, světlé způsobí onu hořkou chuť

  • Magda | 2. 5. 2006 08:08

    Naši rodinu to zas až tak moc neoslovilo.Přišlo mi to dost nahořklé a aby to bylo k rýži musela jsem přilít vodu aby bylo dost šťávy. Každý má zkrátka jinou chuť.

  • Michaela Atherton | 13. 4. 2006 11:24

    Nebylo by lepsi pouzit misto svetleho piva cerne? Maminka mi rikala, ze svetle pivo je dost horke na vareni. Pritom bych tento recept rada vyzkousela.

  • Kuchařka on-line | 13. 4. 2006 11:16

    Ikonka se nezobrazuje v případě, když nejste přihlášená.

  • Ludmila Chromá | 13. 4. 2006 10:39

    Experti a expertky,jak se to ukládá do oblíbených, vždyť se tady ta kolonka nezobrazuje?????

  • Nilda | 12. 4. 2006 20:47

    Dobré, také jsem dala více česneku

  • Klea xxx | 12. 4. 2006 17:36

    Už jsem ho vyzkoušela,česneku je potřeba víc,navíc jsem zkusila přidat i tymián a opravdu nám moc chutnalo.

  • Jitka | 2. 3. 2006 13:50

    Tak jsem dneska vyzkoušela a celkem nám chutnalo. Akorát příště zkusím dát víc česneku, dneska jsem z opatrnosti dala jen 2 stroužky a nebyl tam moc cítit.

  • Emča | 1. 3. 2006 12:10

    Dělala jsem s bramborovým knedlíkem a bylo to dobré

  • Jitka | 1. 3. 2006 09:40

    Nezkoušel jste to někdo s jinou přílohou? Manžel rýži ke kuřeti nejí.Jinak to vypadá zajímavě.

  • Anonym | 28. 2. 2006 20:04

    Dělala jsem dnes k obědu a moc jsme si pochutnali, recept si zapisuji a zařadím do svých oblíbených

  • Ruth | 18. 2. 2006 13:30

    Teď jsem dojedli a moc nám chutnalo, také jsem přidala hodně česneku, bylo to super

  • Anonym | 12. 10. 2005 17:53

    Mňamka, dávám hodně česneku, to nám chutná

  • Anonym | 11. 10. 2005 20:05

    Máte pravdu je to fakt super, zařadím do oblíbených receptů

  • Zuzana Bugárová | 11. 10. 2005 09:25

    Úplná lahoda.Super

  • Emil Weyr | 13. 5. 2005 19:34

    Výborné...

  • Jana M. | 17. 4. 2005 11:56

    Toto vyborne kure v pivni omacce jsme prave dojedli,ani jsem necekala,ze to bude tak dobre.Fakt vyborne.Doporucuji vyzkouset.Akorat jsem nedala ten ocet,na nej jsem zapomela.

  • Radka | 4. 4. 2005 13:39

    O víkendu jsem to zkoušela (bez kečupu), pouze jsem kuře "opatlala" v hořčici a rozetřeném česneku a bylo to výborné a tak pivní omáčka... mňam!

  • Lubor | 30. 1. 2005 18:38

    Nám také chutná

  • Hanča | 30. 1. 2005 18:37

    Moc nám chutná, někdo dává hodonocení 5, ale je to věc názoru já hodnotím jedničkou a je nás asi víc podle diskuse

  • Misa | 24. 1. 2005 04:40

    Taky nam moc chutnalo. Kure je stavnate a pikantni!!!

  • Anonym | 30. 11. 2004 19:50

    Moc dobré

  • Josef | 28. 11. 2004 23:30

    Výborná úprava nevýrazných mas.Hodí se i pro úpravu králíka. Použil jsem pouze polovinu cibule a nahradil stejným množstvím pórku. Je jemnější než cibule a k dušení jsem použil el."pizza pánev" s pokličkou. Výsledný pokrm byl skvělý. Díky za dobrý recept.

  • Tomáš | 27. 11. 2004 21:52

    Máme s dětmi velmi rádi podlévání pivem téměř jakékoli úpravy masa vyjma snad guláše, různých omáček, kde se to zkrátka moc nehodí atp. Ovšem pepři se poměrně vyhýbáme a když už je chuť na ostré, tak raději feferonku či mletou pálivou papriku. Ono je to i příjemnější - po pepři je dlouho žízeň, papriku zapijete malým množstvím tekutiny a přestane pálit, i nadbytečná žízeň opadne :-)Dobrou chuť!

  • Alice | 25. 11. 2004 18:39

    Dobré

  • Jana | 25. 11. 2004 09:10

    Nic moc

  • Ilona | 23. 11. 2004 19:37

    Vypadá to dobře, hned to zkusím!

  • Míla Kořínková | 11. 11. 2004 23:27

    Pekla jsem na druhý den k obědu, ale už večer jsme si to dali jen tak s chlebem, je to bašta, doporučuju!!!

  • Alis | 30. 9. 2004 19:04

    Radko, máš pravdu, tohle jídlo naše vybíravá rodinka také může

  • Radka | 29. 9. 2004 22:20

    Toto můžeme.

  • Andrea P. | 23. 9. 2004 00:33

    Jedlé...

  • Jano | 17. 9. 2004 12:01

    ...no dobré, ale žiadny kulinársky zážitok, myslím, že raz stačilo

  • Anonym | 9. 9. 2004 22:10

    Hodnotím: JEDNIČKA několikrát podtržená!!!!!!

  • Anonym | 21. 8. 2004 16:19

    V picní omáčce musí být dobrý všechno! :)

  • Eva | 20. 8. 2004 19:54

    Je to vynikající

  • Anonym | 22. 6. 2004 18:37

    Vynikající

  • Květa Dostálová | 20. 6. 2004 19:26

    Výborné, celá rodina si moc pochutnala.

  • Luba | 15. 6. 2004 21:05

    Moc nám chutnalo!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Kuřecí maso Ocet Pepř celý Pivo Sůl Tuk

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čokoládový dort

Čokoládový dort

Černý kuba

Černý kuba

Báječné špízy

Báječné špízy

Zapečené brambory s listovým špenátem a balkánem

Zapečené brambory s listovým špenátem…

Sýrové koláčky z listového těsta

Sýrové koláčky z listového těsta

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce

Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

Domácí nugát

Domácí nugát

Hovězí ptáčky s rýží

Hovězí ptáčky s rýží

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

82
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
57
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
56
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
51
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
49
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Kuře v křenové omáčce
Kuře v křenové omáčce
Kuře v lahodné směsi
Kuře v lahodné směsi
Kuře v parmazánu se salátem
Kuře v parmazánu se salátem
Kuře v rajčatové omáčce
Kuře v rajčatové omáčce
Kuře v rýži a v římském hrnci
Kuře v rýži a v římském hrnci
Kuře v sáčku
Kuře v sáčku
  • Recepty.cz
  • Kuře v pivní omáčce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact