Kuře jemně potřeme lisovaným česnekem utřeným se solí, posypeme trochu paprikovou vegetou a plátky másla, podlijeme vodou a pečeme do měkka. Kuře během pečení podléváme a otáčíme. Můžemé též kuře rozporcovat. Mezitím si uvaříme široké nudle, které vmícháme do vypečené šťávy z kuřete. Maso z kuřete obereme a vmícháme k nudlím. Výborné se zeleninovým salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
J J
|9. 1. 2007 21:05
Já to dělám tak, že kuře upeču naporcované a tak ho i k těm těstovinám podávám.
Marie Horáková
|9. 1. 2007 12:21
Já kuře připravuji s nudlemi často, nedávám tolik česneku a patří k našim nejoblíbenějším, nám ho škoda určitě není. Markéto, vyzkoušejte, můžu jen doporučit. Jde to taky dobře udělat jen ze stehen.
englicka marketa
|9. 1. 2007 12:13
takto celé kuře bych využila jinak,připadá mi ho do nudlí škoda...je to ale pouze věc názoru:o)