• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuře v nádivce II.
Napište svůj komentář k receptu

Kuře v nádivce II.

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře v nádivce II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • sůl
    • grilovací koření
    • olej
  • Nádivka
    • 1
      ks veka
    • 5
      ks vejce
    • 0,25
      l mléko
    • 200
      g šunka
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • muškátový květ
    • petržel

Postup přípravy receptu

1
Veku nakrájíme na kostky, v mléce rozkvedláme žloutky, osolíme, ochutíme muškátovým květem a nalijeme na veku, přidáme nakrájenou šunku, zelenou petrželku, usmaženou cibuli, pořádně promícháme a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Kuře posypeme grilovacím kořením a upečeme. Hotové vykostíme, maso poklademe na dno pekáče, zalijeme nádivkou a upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí (králičí) směs v nádivce

Kuřecí (králičí) směs v nádivce

Pečené citronové kuře s jablky a hruškami

Pečené citronové kuře s jablky a…

Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci

Broskvové kuře na červeném víně v…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 24. 11. 2006 13:50

    KLasická nádivka, ale já dávám bazalku místo muškátu, místo šunky někdy játra na kostky, syrová , nebo měkký salám a všecko to nacpu pod kůži kuřete, kde vejde nádivka až z 5 rohlíků.Jako příloha je nejlepší zelný salát.

  • Jana P. | 1. 8. 2006 07:28

    Já peču s nádivkou kuře i králíka, ale nikdy nepředpíkám. Mě na tom nejvíc chutná, jak se ta šťáva dostane do nádivky a to z upečeného není ono, zkoušela jsem to taky.

  • Aninka | 29. 7. 2006 17:47

    Moc dobrý jídlo, dnes sem to pekla rodince k večeři a chutnalo. Kuře s nádivkama občas peču, a i když je to více práce, nikdy takový jídlo nezklame.

  • Hana Lorencová | 27. 7. 2006 17:34

    Maso v žádném případě není suché ani rozpadlé. Peču na 200 - 220 °C, až je povrch růžový.

  • Jitka Malinová | 27. 7. 2006 14:13

    Kuře s nádivkou miluju, vkládala jsem sem obdobný recept "kuřecí křídla pod peřinou".

  • Lucie | 27. 7. 2006 13:30

    Toto jídlo dělám už několik let, je to moc dobré a v žádném případě vysušené, naopak, ta vypečená šťáva spolu s nádivkou je vynikající. Jíme to teplé s bramborem nebo to připravuju i pro studené pohoštění.

  • Jana Kutačová | 27. 7. 2006 13:29

    Dělávám podobně kuřátko,jen povrch který se peče ještě pokladu hustě slaninovými plátky a občas posypu tvrdým sýrem a zapeču-asi 15 minut.Moc nám to takhle chutná.:o)

  • Šárka Tkáčová | 27. 7. 2006 11:56

    Já osobně si myslím,že nebude.V nádivce není mouka,jen pečená veka a bude stačit asi jen chvilku,aby se vejce srazily a propekly.

  • Zdena z JM | 27. 7. 2006 11:44

    Nebude to maso vysušené,když se peče 2x?

  • Eva | 27. 7. 2006 11:25

    To kuře se peče 2X? To bude lehce rozpadnuté ...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Kuřecí maso Mléko Muškátový květ Olej Petržel Sůl Šunka Vejce Veka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Plněné papriky v rajčatové omáčce

Kokosový koláč

Kokosový koláč

Americký koláč

Americký koláč

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Smetanovo-křenová nebo česneková pochoutka - pomazánka

Smetanovo-křenová nebo česneková…

Brokolicová polévka bez smetany

Brokolicová polévka bez smetany

Guláš z hovězího (vepřového) srdce

Guláš z hovězího (vepřového) srdce

Babiččina zbojnická pečeně

Babiččina zbojnická pečeně

Borůvkové knedlíky - bez vajec

Borůvkové knedlíky - bez vajec

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

37
Hedvábná kukuřičná kaše (polenta, mămăligă), základní recept
Hedvábná kukuřičná kaše …
29
Srbské rizoto
Srbské rizoto
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
21
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Krásná Nesvačilová překvapila: Práskla přítelovo tajemství!

Krásná Nesvačilová překvapila: Práskla přítelovo tajemství!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Kuře v nádivce II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact