• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuře v majonéze II.
Napište svůj komentář k receptu

Kuře v majonéze II.

autor: sopta27
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře v majonéze II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 1
      sklenice majonéza
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička koření na přípravu kuřete

Postup přípravy receptu

1
Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a dochutíme dle vlastní chuti, vložíme do majonézy a pořádně oplácáme. Necháme naležet do druhého dne a upečeme ve sklokeramické nádobě do měkka. Podáváme s hranolky a tatarkou. Trochu kalorická bomba, ale jinak dobré.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře pečené s rýží

Kuře pečené s rýží

Kuře tandoori

Kuře tandoori

Nejlehčí pečené kuře a brambory

Nejlehčí pečené kuře a brambory

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 27. 3. 2008 12:07

    Ale anonyme(z 26.3.2008),vždyť je toto web o vaření jako takovém,p.Krybus chtěl jen upozornit na množství tuku v receptu.Navrhl i změnu.Zkuste je to fakt výborný.Věřím,že to nemyslel zle.Pokud je od fochu,tak se nedivím na jeho upozornění,dnes je trend jíst méně tučná jídla.Recept p.Janečkový může být dobrý,ale raději s vařeným bramborem a haldou salátu.:-)PS

  • anonym | 26. 3. 2008 12:58

    Tak abyste vedel,pane Kamil.Majonezu,tatarku delam vzdy svoji,domaci,tisickrat chutnejsi a zdravsi a taky hranolky.A jinak existujou lidi,kterim kaloricke bomby nevadi.

  • anonym | 26. 3. 2008 12:54

    Tak abyste vedeli,pane Kamil.Majonezu,tatarku delam vzdy svoji,domaci,tisickrat chutnejsi a zdravsi a taky hranolky.A jinak existujou lidi,kterim kaloricke bomby nevadi.

  • Kamil Krybus | 8. 11. 2007 15:18

    Omlouvám se za poněkud ostrou reakci. Ale jsem trochu z oboru a z technologického hlediska znám, co obsahují průmyslově vyráběné majonézy, tatarky a hranolky. Proto ten námět na úpravu receptu.

  • Silva Machová | 7. 11. 2007 19:46

    Myslím pane Kamile,že přílohu může zvolit každý sám,tohle jídlo znám,a je moc dobré,jen si ho dávám s vařeným bramborem.

  • Kamil Krybus | 6. 11. 2007 21:49

    Trochu síla - majonéza, tatarka, hranolky. Lepší je to naňaňhat bílým jogurtem a pak to péct na nakrájené cibuli. Je nasládlá a pěkně ladí s kyselostí jogurtu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Koření Kuřecí maso Majonéza Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Buchta s jablky a kysanou smetanou

Buchta s jablky a kysanou smetanou

Čokoládová bábovka s vaječným koňakem

Čokoládová bábovka s vaječným koňakem

Fazolová polévka se zelím

Fazolová polévka se zelím

Domácí rohlíčky

Domácí rohlíčky

Domácí paštika II.

Domácí paštika II.

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Oreo muffiny

Oreo muffiny

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s ovesnými vločkami

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

90
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
54
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
50
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
48
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
42
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Lela po hospitalizaci syna: První slova o nemoci Arnieho!

Lela po hospitalizaci syna: První slova o nemoci Arnieho!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Kuře v majonéze II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact