Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a dochutíme dle vlastní chuti, vložíme do majonézy a pořádně oplácáme. Necháme naležet do druhého dne a upečeme ve sklokeramické nádobě do měkka. Podáváme s hranolky a tatarkou. Trochu kalorická bomba, ale jinak dobré.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|27. 3. 2008 12:07
Ale anonyme(z 26.3.2008),vždyť je toto web o vaření jako takovém,p.Krybus chtěl jen upozornit na množství tuku v receptu.Navrhl i změnu.Zkuste je to fakt výborný.Věřím,že to nemyslel zle.Pokud je od fochu,tak se nedivím na jeho upozornění,dnes je trend jíst méně tučná jídla.Recept p.Janečkový může být dobrý,ale raději s vařeným bramborem a haldou salátu.:-)PS
anonym
|26. 3. 2008 12:58
Tak abyste vedel,pane Kamil.Majonezu,tatarku delam vzdy svoji,domaci,tisickrat chutnejsi a zdravsi a taky hranolky.A jinak existujou lidi,kterim kaloricke bomby nevadi.
anonym
|26. 3. 2008 12:54
Tak abyste vedeli,pane Kamil.Majonezu,tatarku delam vzdy svoji,domaci,tisickrat chutnejsi a zdravsi a taky hranolky.A jinak existujou lidi,kterim kaloricke bomby nevadi.
Kamil Krybus
|8. 11. 2007 15:18
Omlouvám se za poněkud ostrou reakci. Ale jsem trochu z oboru a z technologického hlediska znám, co obsahují průmyslově vyráběné majonézy, tatarky a hranolky. Proto ten námět na úpravu receptu.
Silva Machová
|7. 11. 2007 19:46
Myslím pane Kamile,že přílohu může zvolit každý sám,tohle jídlo znám,a je moc dobré,jen si ho dávám s vařeným bramborem.
Kamil Krybus
|6. 11. 2007 21:49
Trochu síla - majonéza, tatarka, hranolky. Lepší je to naňaňhat bílým jogurtem a pak to péct na nakrájené cibuli. Je nasládlá a pěkně ladí s kyselostí jogurtu.