• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuře v jogurtové marinádě II.
Napište svůj komentář k receptu

Kuře v jogurtové marinádě II.

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře v jogurtové marinádě II.
Kuře v jogurtové marinádě II.
Kuře v jogurtové marinádě II.
Kuře v jogurtové marinádě II.
Kuře v jogurtové marinádě II.
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kuřecí stehna
    • jogurt 1 velký
    • 5
      stroužek česnek větších
    • 1
      lžíce maggi
    • 1
      lžíce majoránka
    • sůl
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 200
      g anglická slanina
    • pórek 1 menší

Postup přípravy receptu

1
Do jogurtu přidáme rozmačkaný česnek, majoránku, sůl, olej a maggi a pěkně rozmícháme. Do stehýnek uděláme zářezy a uložíme do marinády. Necháme odležet alespoň 3 hodiny v lednici. Na pekáč dáme na nudličky pokrájenou slaninu a na kolečka pokrájený pórek. Na to položíme v marinádě obalená stehýnka, malinko podlijeme vodou (stačí opravdu málo, kuře pustí vodu), přikryjeme alobalem nebo druhým pekáčem a dáme do trouby péct. Když je maso měkké, odkryjeme a necháme péct dozlatova.
2
Podáváme s rýží nebo různě upravenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí řízky v jogurtové marinádě

Kuřecí řízky v jogurtové marinádě

Kuře v hořčičné kari marinádě

Kuře v hořčičné kari marinádě

Kuře pečené naplacato v limetkovo-zázvorové marinádě

Kuře pečené naplacato v limetkovo…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • newkav
    newkav | 23. 12. 2013 01:05

    Mňamka :-) jogurtové marinády mám ráda a tahle inovace je vážně skvělá!! Použila jsem domácí jogurt, maggi jsem víc, pórek nahradila celerem, protože pórek doma nebyl, maso nechala marinovat přes noc a pak pekla i s jogurtem; výsledek byl ohromující 8-) K tomu pečené brambory a bylo to perfektní

  • Zuzka
    Zuzka | 12. 1. 2011 11:06

    Moc dobré, někdy mám pocit, že už budeme doma kvokat, syn nic jiného než kuřecí maso nejí, tak vítám každý recept, tenhle je fakt chutný.

  • Jana Havlenová | 9. 6. 2006 16:27

    Tak to musím vyzkoušet, zní to fakt odbře

  • Ren | 20. 5. 2006 17:15

    Bylo to dobré. Pečené kuře zase trochu jinak...

  • Ivana Samcová | 30. 4. 2006 16:05

    Maso je krásně šťavnaté, jen bylo málo omáčky. Příště musím víc podlévat. Udělala jsem k tomu brambory i rýži, chutnalo oboje.

  • Jana z VM | 24. 4. 2006 09:37

    Další velice lákavý recept na ty příští volné dny...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Jogurt Kuřecí stehna Maggi Majoránka Pórek Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lososová pomazánka

Lososová pomazánka

Česnečka z uzených žeber

Česnečka z uzených žeber

Čaj ze sušených šípků

Čaj ze sušených šípků

Domácí Pribináček

Domácí Pribináček

Domácí hranolky bez tuku

Domácí hranolky bez tuku

Drobenkový koláč s rebarborou

Drobenkový koláč s rebarborou

Ledový salát s česnekovo-koprovou smetanou

Ledový salát s česnekovo-koprovou…

Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

Makovec

Makovec

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

368
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
350
Máslové řízky
Máslové řízky
237
Dýňová tortila
Dýňová tortila
22
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Modelka Bezděková skončila v slzách: Zpackala moderování!

Modelka Bezděková skončila v slzách: Zpackala moderování!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Další doporučené recepty:

Kuře v bylinkách
Kuře v bylinkách
Kuře v drnech
Kuře v drnech
Kuře v hořčičné kari marinádě
Kuře v hořčičné kari marinádě
Kuře v kari omáčce - rychlé
Kuře v kari omáčce - rychlé
Kuře v kořenové zelenině
Kuře v kořenové zelenině
Kuře v křenové omáčce
Kuře v křenové omáčce
  • Recepty.cz
  • Kuře v jogurtové marinádě II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact