Do jogurtu přidáme rozmačkaný česnek, majoránku, sůl, olej a maggi a pěkně rozmícháme. Do stehýnek uděláme zářezy a uložíme do marinády. Necháme odležet alespoň 3 hodiny v lednici. Na pekáč dáme na nudličky pokrájenou slaninu a na kolečka pokrájený pórek. Na to položíme v marinádě obalená stehýnka, malinko podlijeme vodou (stačí opravdu málo, kuře pustí vodu), přikryjeme alobalem nebo druhým pekáčem a dáme do trouby péct. Když je maso měkké, odkryjeme a necháme péct dozlatova.
Mňamka :-) jogurtové marinády mám ráda a tahle inovace je vážně skvělá!! Použila jsem domácí jogurt, maggi jsem víc, pórek nahradila celerem, protože pórek doma nebyl, maso nechala marinovat přes noc a pak pekla i s jogurtem; výsledek byl ohromující 8-) K tomu pečené brambory a bylo to perfektní