• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kuře v černém pivu
Napište svůj komentář k receptu

Kuře v černém pivu

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 34
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuře v černém pivu
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • kmín
    • hořčice
    • cibule
    • 1
      špetka sůl
    • paprika - sladká
    • pivo - černé
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kuře naporcujeme, zespodu potřeme porce hořčicí, dáme do vymaštěného a nasekanou cibulí vyloženého pekáče. Osolíme, opaprikujeme a zalijeme necelou polovinou lahve černého piva. Pečeme v troubě. Když je kuře částečně zapečené posypeme kmínem. Je-li potřeba podléváme během pečení zbytkem piva a vypečenou šťávou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na černém pivu

Kuře na černém pivu

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

Vepřové s cibulí na černém pivu

Vepřové s cibulí na černém pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • iveta mudrochova | 23. 5. 2009 08:23

    Naprosto luxusní kuřátko!!!:) Receptík doporučujeme určitě vyzkoušet!;)

  • Petr Zbirovský | 24. 4. 2009 11:33

    Tak jsem to včera zkusil a musim uznat, že je to delikatesa :)

  • Anonym | 4. 3. 2008 19:19

    je to mňamka. výborný.

  • Béďa | 31. 12. 2007 11:35

    Je to super, zkusil bych i ty jablka

  • Zapletalka | 26. 8. 2006 22:06

    Výborné, ještě přidávám k pečení 2 jablka

  • Táňa | 24. 8. 2006 21:15

    Móooooc dobroučký, já jsem jen použila kozla není tak hořký a taky jeliož z kuřete jíme jen prsa, ak jsem je zabalila do slaniny a super.

  • Anonym | 16. 2. 2006 18:53

    Moc dobrý sos

  • Anonym | 26. 1. 2006 18:58

    Dávám 1 je to vynikající, rodina kuře moc nemusí, ale tohle chutnalo

  • Mirka | 26. 1. 2006 14:09

    Výborné. Manžel nejdřívě nedůvěřive očichával troubu, ale poté co ochutnal byl nadmíru spokojený. Jako přílohu jsem udělala bramborové knedlíky. Báječné. Moc děkuji za recept

  • Anonym | 14. 11. 2005 18:43

    Doporučuji všem, jedí ho i zarytí odpůrci kuřat

  • Jane von Taafe | 13. 11. 2005 12:19

    Ano, ano, ano... Chtela jsem prihodit cosi o tom, ze u nas to delame s knedlikem a se zelim "Kure ala kachna"... Ale pani Lida Frydrychova me predesla... Doporucuji

  • Anonym | 2. 11. 2005 22:38

    Výborné dnes jsem dělal pro rodinku, pochutnali jsme si

  • Berenika | 2. 11. 2005 19:56

    Výborné, krásně propečené

  • Zuzana Korbová | 2. 11. 2005 16:35

    Toto je moc dobrý recept, ta omáčka je vynikající!

  • Dáša Holubcová | 9. 8. 2005 18:35

    Dělala jsem v remosce a bylo to dobrý.

  • Ajka | 26. 6. 2005 10:27

    SUPER!!!!!!!!!!

  • Anonym | 11. 5. 2005 18:53

    lahoda, výborně se upeče

  • Sabrina | 26. 4. 2005 10:40

    teda to byla lahoda. tak dobre kure uz jsem dlouho nejedla. akorat jsem zapomnela na tu horcici. chutnalo to jako husa nebo kachna, neco mezi. na druhy den to bylo jeste lepsi. davam 1 !!!. akorat nevim zda to tak melo byt anebo jsem nekde udelala chybicku, ale prislo mi to nejak trochu nahorkle. snad to bylo od piva. kazdopadne vynikajici. dekuji Sabrina

  • Monča | 6. 4. 2005 20:54

    Výborná kůrčička a dobrý sos

  • Marta | 6. 4. 2005 13:13

    Fantazie!!!

  • Martina | 9. 3. 2005 11:49

    Bylo to naprosto skvělé!!!! Manžel se na to zezačátku tvářil skepticky, ale když se začala po chvilce z kuchyně linout neodolatelná vůně, tak mě se synem uháněli, ať už tu dobrotu vyndám z trouby.Podávali jsme s rýží a se zeleninou.

  • JOZEF | 7. 3. 2005 10:58

    Kuriatko v čiernom pive je vážne lahoda . ĎAKUJEM .

  • Lucka | 4. 3. 2005 12:45

    Když jsem si četla komentáře k tomuto receptu tak jsem si říkala, že to musím vyzkoušet co je to za zázrak. Říkala jsem si jen aby to bylo tak dobré jak to tu všichni vychvalují. Pustila jsem se tedy do toho s obavou. Po dvaceti minutách pečení mě zvedla z obýváku od televize neodolatelná vůně. Nemohla jsem se dočkat až to ochutnáme. Když jsem si dala první sousto tak jsem nelitovala ničeho. Opravdu recept je vynikající. Moc jsme si manželem pochutnali. Doporučuji všem Díky

  • Lucie Harcová | 21. 2. 2005 11:25

    Byl to výborný nedělní oběd, kůrčička byla posledním soustem, jako třešnička na dortu, moc nám chutnalo. Pivo jsem si dopila sama, protože 15°Černý drak ze Starobrna je bezkonkurenční a chlapům stačí obyčejná desítka. :-)

  • Pilence | 7. 2. 2005 10:29

    Nejvice chutnalo panske casti domacnosti! Mozna i proto, ze mohli dopit zbytek piva. ,-) Pile

  • Hana Urbanová | 29. 1. 2005 17:25

    Dneska jsem to zkoušela, ale moc nám to nechutnalo. Klasicky grilované kuře je lepší.

  • Anonym | 28. 1. 2005 19:06

    Je to rychlé a vynikající. Koření se může různě střídat podle vlastní fantazie a pokaždé to má jinou chuť, ale stále je to tak výborně šťavnaté s krásně propečenou kůrčičkou! S feferonkou je to fakt super!!!!

  • Lubor | 28. 1. 2005 19:03

    Pavlo, nemáš-li černé pivo vyzkoušej kuře v pivní omáčce od stejné autorky, je to se světlým pivem a je to také bašta. Kuře v pivní omáčce jsem zkoušel s pivem světlým a také to jde, ale s tmavým je to lepší

  • Eva Ciprová | 28. 1. 2005 16:10

    Určitě by to šlo i se světlým pivem, ale bylo by to zase jiné jídlo. Tak jako je možné to podlévat třeba červeným vínem a bude to mít zase jinou chuť. Jinak už mi z vašich komentářů tečou sliny, tak to hned zítra upeču.

  • Pavla Yvarová | 28. 1. 2005 15:41

    Poraďte mi někdo, zda by to šlo podlít i světlým pivem.

  • Ludmila Frydrychová | 25. 1. 2005 06:01

    Když přidáte k pivu ještě kousky jablka, asi 2 ks na 1 kuře, vložíme dílky z 1 jablka dovnitř, dalšími kousky kuře obložíme a pečeme celé bez papriky,kuře dostane příchuť kachny. Podáváme se zelíma knedlíky - výborné Kuře ala kachna.

  • Jolana | 22. 1. 2005 15:45

    Opravdu moc dobré, dejte hodně cibule - ta je pak fantastická!!!

  • Naďa | 22. 1. 2005 12:16

    Výtečné,tento recept dělám jako "kuře a'la kachna" se zelím a bramborovým knedlíkem.

  • Ivana Hubschova | 20. 1. 2005 11:14

    Velmi dobré moc sme si pochutnala,a rozdala sem recept dál rodině bbez možnosti NET.Použila sem koření na pečené kuře,místo papriky a kmínu .Skuste.

  • Zde | 16. 1. 2005 17:09

    Super!

  • Lubor | 5. 1. 2005 18:19

    Skuste přidat do piva feferonku a stím upíct. Je to pohádka

  • Alice | 2. 1. 2005 15:54

    Výborný oběd.

  • Rosťa Lounek | 2. 1. 2005 09:29

    Bomba,stačilo přidat jen Čili

  • Anonym | 7. 11. 2004 13:48

    Výborné, dnešní oběd bylo pochutnáníčko

  • Roman | 5. 11. 2004 16:20

    Nemám slov.Prostě famozní.

  • Honza | 7. 10. 2004 11:54

    Vcera vareno, moc se povedlo i chutnalo.

  • Anonym | 12. 9. 2004 15:47

    Výborné!!!!!!!!

  • Vlastimila Vacková | 28. 8. 2004 15:40

    Výborné, křupavé, podávala jsem s očesnekovanými topinkami a zeleninovým salátem

  • Kája | 12. 8. 2004 19:36

    Výborné i s bramborovou kaší a kompotem!

  • Vlasta | 19. 7. 2004 18:19

    Výborné, jako dietní kachnička!! S bramborovým knedlíčkem mňam!

  • Lubor | 17. 7. 2004 17:33

    Fakt krásně se upeklo, krásnááááá kůrčička!!!!!!

  • Stanislava Novotná | 6. 7. 2004 18:03

    Výborné, měkoučké, mělo úspěch!

  • Anonym | 6. 7. 2004 17:56

    Výborné, takhle dobré pečené kuře jsem ještě nejedla. Pekla jsem kuřecí stehna, maso vláčné s krásnou kůrčičkou

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kmín Kuřecí maso Olej Paprika - sladká Pivo - černé Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pařížské rohlíčky od Dáši

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

Polévka s červenou řepou

Polévka s červenou řepou

Mandarinková mňamka

Mandarinková mňamka

Masové knedlíčky v rajské omáčce

Masové knedlíčky v rajské omáčce

Hrášková polévka s česnekovými krutony se slaninou a bramborové pyré

Hrášková polévka s česnekovými…

Chia dezert s mangem

Chia dezert s mangem

Cuketová směs se slaninou

Cuketová směs se slaninou

Doporučujeme

30 minut
Losos na másle a limetách se šťouchanými bramborami

Losos na másle a limetách se…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

46
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Makrela (ryba) pečená na bramborách
Makrela (ryba) pečená na…
33
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
27
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
26
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Obložené chlebíčky: Budou zdobit váš stůl i na dnešní Den matek?
Obložené chlebíčky: Budou zdobit váš stůl i na…
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5 způsobů, jak ji můžete použít
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5…
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a…
AHA.cz Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Gottová pláče pro Bartošku (†78): Herce a zpěváka rozdělil drsný spor a spojila nemoc

Gottová pláče pro Bartošku (†78): Herce a zpěváka rozdělil drsný spor a spojila nemoc

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čeká úspěch a kdo podlehne velkému pokušení?

Horoskop na další týden: Koho čeká úspěch a kdo podlehne velkému pokušení?

  • Recepty.cz
  • Kuře v černém pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact