Kuře naporcujeme nebo použijeme stehna, křídla ... . Porce potřeme olejem smíchaným s česnekem a jemně nasolíme. Bylinky nasekáme a bohatě jimi posypeme kuře ze všech stran. Pak porce dáme do misky, přikryjeme a dáme na 24 hodin do chladna proležet.
2
Druhý den dáme kuřecí díly do vymaštěného pekáčku s máslem, ještě trochu posolíme a pečeme do zlatova s občasným podlitím a přelitím.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Šárka
|29. 12. 2015 12:57
Skvělý oběd který nedal moc práce a chutnal bezvadně. Určitě zopakuji
Čeňková
|10. 7. 2013 20:54
Vynikající voňavé kuřátko, výborná změna, děkuji.
Víznerová
|3. 6. 2012 09:20
před chvílí jsem naložila a protože jsem recept našla teď tak musí naložení stačit jen do večeře, už teď se mi sbíhají sliny, kuřátko vypadá náramně :-P
poupě
|19. 3. 2012 13:15
kuřátko bylo úžasný, ikdyž jsem dávala bylinky sušené :-)
Nechanickova
|14. 9. 2011 13:56
Delam stejne, jen jeste pod kure davam navic cibuli a je to velka dobrota. I vypek dostane vybornou chut.