Čtvrtky osolíme, opepříme, vložime do zapékací mísy, přidáme fazole, kečup (dle chuti), 4 lžíce worchestrové omáčky (může být i více, jak kdo má rád ostré), trošku octa, citronovou šťávu, 2 cibule a česnek (dle chuti). Zalijeme trochou vody a zapečeme (asi tak hodinku - hodinku a půl). Podáváme s bramborem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka
|13. 4. 2005 10:56
Já pod kuře také nedávám žádný tuk, úplně stačí to se vypeče.
Allík
|31. 3. 2005 11:40
Tam nepatří ani kousek másla ? To se peče jen tak dietně jen co se vypeče z kuřete ? Nic proti tomu jen se ptám jestli se Kristýna nespletla... Je to skoro dietní ale to neva... Naopak.