Kuře Soptík II.
Moravské kuře
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Dukátové buchtičky
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Drobenkový mazanec (bochánek)
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Česnekové řízky na smetaně
Kávovo-ořechový dort (korpus) -…
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Italská pomazánka
Plněné knedlíky uzeným masem
Krůtí roláda s citronovou majonézou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem