Kuře Soptík II.
"Červené" kuře
Moravské kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Mleté maso s kapustou
Kuřecí prsíčka se zelím
Kuře na citronech
Smaženice z ředkviček
Hraběnčin rebarborový koláč
Dušené maso s dýní
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci