Kuře Soptík II.
Moravské kuře
Kuře v parmazánu se salátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Sněhové rohlíčky
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Dukátové buchtičky "mňam"
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Lehké bylinkové máslo
Vajíčková tlačenka
Psí keksy
Carpaccio z rajčat
Banánové placičky / palačinky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou