Kuře Soptík II.
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Kuřecí prsíčka á la Lada
Patizony zapečené s hermelínem
Ledový salát se smetanou
Amolety z kynutého těsta
Turecký med
Nepečený moučník (dobrotka)
Sýrová pomazánka Eli
Kyselica (zelňačka) s čabajkou
Kapustová polévka s klobásou
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou