Kuře Soptík II.
Moravské kuře
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Ďábelská směs na topinky
Čevabčiči na chorvatský způsob
Rebarborové muffiny
Listové šátečky
Králíček na smetaně a hořčici
Vepřový kotlík s fazolemi
Buchta z cizrny
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…