Kuře Soptík II.
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
"Červené" kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Pomazánka z tuňáka
Bábovka s mandarinkami-velká
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Křenová sekaná
Pikantní vepřová pečínka
Zdravý ovesný dortík
Cuketa se šunkou
Jahodové lívanečky II.
Kyšková buchta s třešněmi
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…