Kuře Soptík II.
Kuře v parmazánu se salátem
"Červené" kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Zapečené brambory s mletým masem a…
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Pomazánka z tresčích jater II.
Ragú z divočáka na švestkách
Pomerančová marmeláda pro domácí…
Kakaové sušenky z ovesných vloček
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Červené špagety
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…