Kuře Soptík II.
Kuře v parmazánu se salátem
"Červené" kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Pestrý zeleninový kotlík
Ďábelská směs na topinky
Zapekané brambory s pórkem
Králík v zelenině s hořčicí
Kuskusový salát s jogurtem
Pomazánka se sýrem cottage
Přesnídávka s ovocem a cuketou
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…