Kuře Soptík II.
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Moravské kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Kynuté těsto - základní recept
Piškotový nepečený dort
Mrkvový salát
Dietní rychlá jakočína
Hermelínka-pomazánka
Domácí kandovaný zázvor
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Jemná vajíčková pomazánka
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…