Kuře Soptík II.
"Červené" kuře
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Pravý upírský bramborák
Míchaná vejce s avokádem
Kotlíkový guláš II.
Sněhové rohlíčky
Zavařená červená paprika
Jahodové muffiny II.
Hrubasova vepřová rychlovka
Polévka z vaječné jíšky
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Losos s bylinkovou krustou
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci