Kuře Soptík II.
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Zabijačkový guláš
Kuřecí stehna po Řecku
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Pastýřský koláč - Páj
Koláčky s drobenkou
Asijský králík - jednoduše a chutně
Kachní prsa a bramborové suflé
Jemná kedlubnová polévka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci