Kuře Soptík II.
Moravské kuře
"Červené" kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Sýrové rohlíčky s česnekem
Zapečený pangasius
Roláda piškotová
Myslivecká směs
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Cibulovo-česnekové plátky
Nepečené kokosové kostky
Přírodní maso se žampiony - minutka
Penne s tuňákem a kukuřicí
Sirup ze smrkových výhonků
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení