Kuře Soptík II.
Pečené kuře
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Kuře v pivní omáčce
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Kokosová očka
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Babiččina vánočka
Těstíčko jako od vietnamců
Jidáše - sádlové
Ostružinový koláč s broskvemi
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake