Kuře Soptík II.
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Moravské kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
Zabijačkový guláš
Cibulový koláč III.
Vepřové maso na paprice
Naše vynikající bublanina
Chlebové bramboráky
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Můj dýňový džus
Fazole z konzervy
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…