Kuře Soptík II.
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Pečené kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Špenátové halušky s krůtími kostkami…
Bramborová musaka
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Jogurtová buchta s ovocem II.
Jablečník bez vajec - jablečný koláč …
Hruškový kompot po našem
Krkovička na hrášku
Jednohubky / chlebíčky s červenou…
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou