Kuře Soptík II.
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
"Červené" kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Salát z čínského zelí
Bochánek, který se vždy povede
Opékané pikantní bramborové plátky
Bílý šťovíkový boršč
Šlehačkový koláč s jablky
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Rizoto s hlívou
Banánovo – avokádové smoothie
Švestkový crumble
Holandský řízek a šťouchané brambory
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…