Kuře Soptík II.
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
"Červené" kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Jemný ovocný dezert
Bílá kuřecí omáčka se žampiony
Pampeliškový med II.
Kmínový chlebík
Brokolicová polévka s brambory
Lilkové lodičky
Nejlepší vánoční krůta
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Rozmarýnový cheesecake
Kuba s růžičkovou kapustou a šalvějí
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…