Kuře Soptík II.
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
"Červené" kuře
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Papriky plněné hermelínem
Krémová česneková polévka
Cuketová polévka se salámem
Hlávkový salát s avokádem
Pštrosí vejce II.
Prezidentské maso
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Polévka z medvědího česneku
Kynutý koláč s tvarohem
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree