Kuře Soptík II.
Pečené kuře
Kuře v parmazánu se salátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Tatarský biftek
Pomazánka s rajčetem
Vynikající pomazánka z nivy
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Domácí jablečný závin (štrůdl)
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Jednoduchý jahodový koláč II.
Pomazánka z červené řepy I.
Fritatta s cuketou
Risotto se špenátem a bylinkami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…