Kuře Soptík II.
"Červené" kuře
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mám dotaz,jestli se kuře naporcuje a bez kůže naloží do směsi?Jak dlouho se peče?Děkuji
Právě se chystám strčit ho do trouby, jenom nevím, jestli to mám do pekáče plknout i s tou marinádou. A podlít či nepodlít? No, nějak to dopadne.
Zapečené flíčky se šunkou
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Svratecký guláš
Kořeněné špízy s pórkem
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Hrubasova vepřová rychlovka
Bramborový salát s řepou
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Čočkový salát s treskou
Pečený králík s citronem a bylinkami
Mrkvový koláč s ricottou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Jihočeská „pucková“ polévka
Křupavý jarní salát
Kachní prsa s nudlovým salátem
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou